Απονομές Eτήσιου Eσωτερικού Τουρνουά Τένις με… κοινωνική χροιά
Αθλητισμός

Απονομές Eτήσιου Eσωτερικού Τουρνουά Τένις με… κοινωνική χροιά

Την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκαν οι απονομές του Eτήσιου Eσωτερικού Τουρνουά Τένις του Δήμου Κηφισιάς, στα Δημοτικά Γήπεδα Αντισφαίρισης επί της οδού Όθωνος στην Κάτω Κηφισιά, διοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς «Δημήτριος Βικέλας».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Αγώνα επίδειξης του πρωταθλητή Ελλάδος Σόλωνα Πέππα και του πρωταθλητή Ελλάδος στα junior Γιώργου Γαλενιάνου.

Ο κ. Αχιλλέας Κουρέπης μεταξύ των δύο πρωταθλητών
Ο κ. Αχιλλέας Κουρέπης μεταξύ των δύο πρωταθλητών

Και οι δύο παίκτες, εντυπωσιασμένοι από το γεμάτο ασφυκτικά γήπεδο, ξεσήκωσαν το κοινό προσφέροντας πλούσιο θέαμα.

Κατόπιν, ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, αφού εξήρε τη δουλειά του προσωπικού, τόνισε την αναγκαιότητα ύπαρξης προγραμμάτων Μαζικής Άθλησης όπως αυτό του τένις, το οποίο αποτελεί και την «ναυαρχίδα» των προγραμμάτων του Οργανισμού Πολιτισμού &   Αθλητισμού «Δ. Βικέλας».

Το φετινό Τουρνουά ήταν αφιερωμένο στην συλλογή ειδών τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική.

Στην εκδήλωση ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Αθλητισμού «Δ. Βικέλας», Αχιλλέας Κουρέπης, ευχαρίστησε το κοινό για τη συμμετοχή του στη συλλογή και στην προσφορά ειδών τροφίμων προς το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» εκ μέρους και του προέδρου της «Κοινωνικής Μέριμνας», Α. Κασιούρα. Ακόμη, ο κ. Κουρέπης ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα ενός ακόμη γηπέδου τένις στο «Ζηρίνειο» για χρήση του από τους Δημότες.

Στην εκδήλωση ακόμη παρέστησαν ακόμη ο αντιδήμαρχος Χρήστος Καλός, η πρόεδρος του «Μενάνδρου», Πόλυ Αστερίου, ο δημοτικός σύμβουλος Πάνος Ραυτόπουλος και η κα Στέλλα Κονιτοπούλου, μέλος του Δ.Σ του Οργανισμού «Δ. Βικέλας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet