Η Παιδική Χορωδία στην αφήγηση του παραμυθιού «Ο Φάρος με τα χίλια μυστικά»
Πολιτισμός

Η Παιδική Χορωδία στην αφήγηση του παραμυθιού «Ο Φάρος με τα χίλια μυστικά»

Τη δραματοποιημένη αφήγηση του παραμυθιού «Ο Φάρος με τα χίλια μυστικά» από τη συγγραφέα του Μαρίλενα Καββαδά, πλαισίωσε η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, χαρίζοντας στους μικρούς φίλους του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού μια βραδιά γνώσης και ψυχαγωγίας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Κεραμικής στο Μαρούσι, την Παιδική Χορωδία συνόδευσε ένα κλασικό μουσικό σύνολο από τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου, με τον Μανώλη Παπαγιάννη στο πιάνο, τον Ανδρέα Αβραμόπουλο στο φλάουτο, τον Όσβαλτ Αμιράλη στο κόντρα μπάσο, τη Νίκη Τσάμπρα στη φλογέρα και τη μαθήτρια Δανάη Καρούλια στο τσέλο.

Στο τέλος τα παιδιά του Δημοτικού Ωδείου τραγούδησαν ένα πολύ όμορφο τραγούδι «Του Παραμυθιού τα Μυστικά» μαζί με τη Δανάη Φιλιόγλου της Τάξης Μονωδίας της Χριστίνας Σπηλιακοπούλου.

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου συνεχάρη την συγγραφέα κα Μαριλένα Καββαδά για, όπως ανέφερε, «το ταλέντο και τις γλαφυρές παιδικές ιστορίες της, που περνούν μηνύματα στις ψυχές των παιδιών, όπως “ο Φάρος με τα χίλια πρόσωπα” που διδάσκει στα παιδιά ότι η αλήθεια της ζωής βρίσκεται σε απλά πράγματα».

Παράλληλα ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς τους για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, καθώς και τη συνεργάτη του Δημοτικού Ωδείου, μουσικολόγο Ελένη Χοζού.

Από την πλευρά της η κα Καββαδά εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αθρόα συμμετοχή των παιδιών και ευχαρίστησε τη Διεύθυνση του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, ευελπιστώντας, όπως ανέφερε, στη συνέχιση και την ενίσχυση της συνεργασίας.

Την ενορχήστρωση της μουσικής είχε η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet