Πιστοποιήθηκαν δύο ακόμη παιδικές χαρές στον Δήμο Ηρακλείου
Ποιότητα Ζωής

Πιστοποιήθηκαν δύο ακόμη παιδικές χαρές στον Δήμο Ηρακλείου

Άλλες δύο ολοκαίνουργιες παιδικές χαρές παραδίδει στους κατοίκους του Ηρακλείου ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, κάνοντας έτσι πράξη τη δέσμευση της δημοτικής Αρχής για την ανακατασκευή και τη λειτουργία του συνόλου των παιδικών χαρών της πόλης σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές και τους κανόνες ασφαλείας.

Πρόκειται για τις παιδικές χαρές που βρίσκονται επί των οδών:

  • Νυμφών & Ελπίδος και
  • Φολεγάνδρου.

Οι παιδικές χαρές ανακατασκευάστηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, από την αρχή με νέο δάπεδο, νέα παιχνίδια, παγκάκια και αρκετό πράσινο. Ο Δήμος, όπως αναφέρεται, δεν επιβαρύνθηκε οικονομικά, αφού οι παρεμβάσεις, και στους δύο χώρους, έγιναν με τη χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου, την οποία διεκδίκησε και εξασφάλισε η δημοτική Αρχή.

Οι εργασίες, που έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα, οδήγησαν στην πιστοποίηση των παιδικών χαρών από την Επιτροπή Ελέγχου Βόρειου Τομέα Αθηνών, αυξάνοντας πλέον σε επτά τις παιδικές χαρές που έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί στην πόλη του Ηρακλείου (έχουν προηγηθεί οι παιδικές χαρές στις οδούς Κολοκοτρώνη και Βίτσι, Κολοκοτρώνη και Τριπόλεως, Σωκράτους, Αγίου Λουκά, Μενελάου).

«Στοχεύσαμε και εξασφαλίσαμε να έχουμε έτοιμες, ασφαλείς και διαθέσιμες για τους μικρούς Ηρακλειώτες τις περισσότερες παιδικές χαρές ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε εντατικά για να προχωρήσουν άμεσα οι απαιτούμενες παρεμβάσεις και στις υπόλοιπες, ώστε σύντομα να παραδοθούν και αυτές στους πολίτες», δηλώνει σχετικά ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Δημητρόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet