Ποιοι ένστολοι παίρνουν πίσω λεφτά
Κοινωνία

Ποιοι ένστολοι παίρνουν πίσω λεφτά

Δεν αλλάζει η φορολόγηση του επιδόματος υψηλής επικινδυνότητας που λαμβάνουν οι πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών, οι κομάντος του στρατού, του ναυτικού και της αεροπορίας, μέλη των ΕΚΑΜ και της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά και -μεταξύ άλλων- τα πληρώματα των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, όπως αποφάσισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου «με απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, δεν πρόκειται να εφαρμοστούν αλλαγές στη φορολόγηση του λεγόμενου επιδόματος υψηλής επικινδυνότητας για τους ενστόλους».

Στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου επισημαίνεται ότι «η φορολόγηση του επιδόματος, που αφορά τις μάχιμες μονάδες του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας, (όπως οι πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών, οι ναρκαλιευτές, οι αλεξιπτωτιστές, οι άνδρες των ΕΚΑΜ και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τα πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ κλπ.) επανέρχεται στο καθεστώς που ίσχυε μέχρι σήμερα».

«Τυχόν παρακρατήσεις που έχουν ήδη γίνει εν τω μεταξύ, θα επιστραφούν στους δικαιούχους», είναι η διαβεβαίωση του πρωθυπουργού. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από τα στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου «ο Πρωθυπουργός έδωσε εντολή στους αρμόδιους Υπουργούς για άμεση Νομοθετική ρύθμιση του θέματος».

Πηγή: www.bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet