Συναυλία έδωσαν οι μικροί σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Συναυλία έδωσαν οι μικροί σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου

Την ετήσια συναυλία τους έδωσαν οι μικροί πιανίστες του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στο δημαρχείο, ενώ στη μουσική παράσταση εμφανίστηκαν για πρώτη φορά και οι μικροί μαθητές της μουσικής προπαιδείας, καθώς και το νεοσύστατο φωνητικό τμήμα μιούζικαλ «Junior Musical», που παρουσίασε τραγούδια από πολύ γνωστά μιούζικαλ.

Οι μικροί σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου ενθουσίασαν το κοινό που τους επιβράβευσε με το παρατεταμένο χειροκρότημά του.

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νικόλαος Πέππας ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις δομές και τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος Αμαρουσίου και ευχαρίστησε τους καθηγητές και όλους τους συντελεστές, που, όπως ανέφερε, «με την προσπάθειά και το έργο τους στο Δημοτικό Ωδείο έχει αναδειχθεί σε κυψέλη πολιτισμού στο Μαρούσι».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο συντονιστής του Έργου της διοίκησης Δημήτρης Καρλαύτης.

Υπεύθυνη στο τμήμα μουσικής προπαιδείας είναι η καθηγήτρια Νίκη Τσάμπρα και στο φωνητικό τμήμα «Junior Musical» η κα Ελένη Καπνόριζα. Στην παράσταση του τμήματος στο πιάνο συνόδευσε ο κ. Θωμάς Κοντογιώργης. Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η διευθύντρια του Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου και την ευθύνη της οργάνωσης η μουσικολόγος, μουσική σύμβουλος του Ωδείου Ελένη Χοζού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet