«Δεν φθάνει που ξεπουλάνε το Ελληνικό, μας δουλεύουν κιόλας»
Περιφέρεια Αττικής

«Δεν φθάνει που ξεπουλάνε το Ελληνικό, μας δουλεύουν κιόλας»

Σφοδρή επίθεση κατά της περιφερειακής Αρχής Αττικής εξαπολύει η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή με αφορμή την υπογραφή μνημονίου για τη μακροχρόνια παραχώρηση του Ελληνικού στην  την κοινοπραξία Global Investment Group (Lamda Development, Al Maabar, Fosun).

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη της Περιφέρειας μιλά για «ξεπούλημα της έκτασης στον Λάτση», μέσω μίας «αποικιοκρατικής σύμβασης», η οποία «υπαγορεύτηκε» από τους «θεσμούς» προκειμένου να «ξεμπλοκάρει» η δόση των 7,5 δισ. ευρώ.

Σχετικά άρθρα

2 Comments

  1. ΗΒΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    Ποια ειναι η αντικαπιταλιστικη Ανατροπη τΗΝ ξερατε την ξεραμΕ και χθες? ειναι καμια πολιτικη οργάνωση που εκανε γνωστο το περιεχομενο της και το τι πρεσβευει? και που σε ποιο Δημο?
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ…….ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΣΥΡΩ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ…ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ…….ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ………ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ….

    1. ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ

      Δεν καταλαβαίνουμε τι ακριβώς ζητάτε κα Στεργίου. Θέλετε να λογοκρίνουμε τις ανακοινώσεις των περιφερειακών παρατάξεων και να προχωρούμε σε κατ’ επιλογήν δημοσιεύσεις;
      Όσο για τις απειλές περί «διασυρμού», μάλλον… διασύρουν αυτούς που τις επικαλούνται. Επίσης, εδώ είμαστε για να κατονομάσετε το αφεντικό μας. Όχι, τίποτε άλλο, αλλά για να το μάθουμε κι εμείς…

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet