Ηράκλειο: «Αριστοφάνεια» από τα παιδιά του θεατρικού της Δημουργικής Απασχόλησης
Πολιτισμός

Ηράκλειο: «Αριστοφάνεια» από τα παιδιά του θεατρικού της Δημουργικής Απασχόλησης

Ένα υπέροχο θέαμα προσέφεραν τα παιδιά που μετέχουν στο θεατρικό πρόγραμμα της Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής σε όσους βρέθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου».

Οι μικροί ηθοποιοί ανέβασαν το έργο «Αριστοφάνεια», ουσιαστικά μια διασκευή – συρραφή κειμένων του αρχαίου κωμικού Αριστοφάνη.

Πάνω από 20 παιδιά βρέθηκαν στη σκηνή για να παίξουν το έργο που ετοίμασε ο Νικόλας Πανταζής και σκηνοθέτησε η δασκάλα της Δημιουργικής Απασχόλησης Τζένη Σακοράφα, αποτέλεσμα το οποίο ενθουσίασε και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

«Η επιτυχία αυτής της προσπάθειας πλέον δίνει περισσότερη ώθηση στην πρωτοβουλία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής να σχηματίσει μια αυτοτελή Παιδική Θεατρική Σκηνή -πρωτοβουλία που ξεκίνησε από την πρώην αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού, Δέσποινα Αϊβατζίδου Ποριώτου. Ένα είναι σίγουρο: υλικό, και μάλιστα πάρα πολύ καλό, υπάρχει ανάμεσα στα παιδιά της πόλης…», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet