Στο διήμερο σεμινάριο για το ψηφιακό μάρκετινγκ ο Τ. Μαυρίδης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Στο διήμερο σεμινάριο για το ψηφιακό μάρκετινγκ ο Τ. Μαυρίδης

Ο δήμαρχος  Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, παρευρέθη στο διήμερο σεμινάριο που συνδιοργάνωσε ο Δήμος και το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού με θέμα «Τα μυστικά του Ψηφιακού Μάρκετινγκ για επιτυχία στο Ίντερνετ».

Ο κ. Τ. Μαυρίδης, μιλώντας σε όλους τους συμμετέχοντες, κατά τη διάρκεια της έναρξης του σεμιναρίου, δήλωσε ότι το Μάρκετινγκ και δη το ψηφιακό, επιδρά στην καθημερινή ζωή όλων μας, επηρεάζει τη συμπεριφορά όλων των καταναλωτών και αποτελεί ένα ακόμα ισχυρό εργαλείο στα χέρια των διαφημιστών, αλλά και των επιχειρήσεων. Επομένως, η διοργάνωση του σεμιναρίου από τον Δήμο θα φανεί ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και χρήσιμη σε ελεύθερους επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων και κάθε δημότη που θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μαυρίδης ευχαρίστησε θερμά τους συνεργάτες του Δήμου για την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση και τον εισηγητή κ. Μακρυδάκη, ενώ δήλωσε ότι στο μέλλον θα πραγματοποιηθούν και άλλα παρόμοια σεμινάρια στον ευρύτερο χώρο των διοικητικών και οικονομικών επιστημών.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, ενώ εισηγητής ήταν ο Νεκτάριος Μακρυδάκης, Digital Marketing & e-Business Consultant, PhD Canditate.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet