Σε υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς η ομάδα Στίβου του ΑΣΕ Δούκα
Αθλητισμός

Σε υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς η ομάδα Στίβου του ΑΣΕ Δούκα

Η ομάδα Στίβου του ΑΣΕ Δούκα βρίσκεται σε υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς κάθε καλοκαίρι διεξάγονται σημαντικές ημερίδες και meetings με αποκορύφωμα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Παίδων έχουν το μυαλό τους και οι πρωταθλητές του Συλλόγου Δημοσθένης Ακριβάκης και Βασίλης Λιόλιος, οι οποίοι, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Σωματείου, προετοιμάζονται εντατικά για το μεγάλο «ραντεβού» στα τέλη Ιουνίου, λαμβάνοντας μέρος σε ημερίδες και αγώνες προετοιμασίας.

Ο Δημοσθένης αγωνίστηκε στα 400μ. Παίδων, αρχικά στην Παλλήνη (23/5) όπου σημείωσε χρόνο 53,03΄΄ και στη συνέχεια στην Χαλκίδα (4/6) όπου βελτίωσε το προσωπικό του ρεκόρ με επίδοση 52,03΄΄ (το ρεκόρ του Συλλόγου είναι 51,91΄΄ και ανήκει στον Αλέξανδρο Καφίρη από το 2013).

Επιπλέον, ο αθλητής του Γιώργος Τσαλτάκης επιβεβαίωσε την εξαιρετική του αγωνιστική κατάσταση στο Σχηματάρι (11/6) όπου έλαβε μέρος στο αγώνισμα των 200μ. κάνοντας χρόνο 23,53΄΄.

Πλέον, ο στόχος του Δημοσθένη είναι να τρέξει τα 400μ κάτω από τα 52΄΄ και τα 200μ. κάτω από τα 23΄΄, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των Παίδων.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Λιόλιος επικράτησε στο τριπλούν των Παίδων σε ημερίδα που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου, στην Κυψέλη, με άλμα 13,52μ., ενώ λίγες ώρες αργότερα κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα του μήκους με επίδοση 6,33μ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης χρεώθηκε (μάλλον κακώς) δύο άκυρα άλματα κοντά στα 6,60μ.

Ο ίδιος αθλητής συμμετείχε σε αγώνα που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Χολαργού (11/6) επιβεβαιώνοντας και αυτός ότι βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Κέρδισε τον αγώνα με άλμα στα 6,41μ. έστω και αν χρειάστηκε να περιμένει δύο επιπλέον ώρες μέχρι να αγωνιστεί λόγω γενικότερης καθυστέρησης του προγράμματος, η οποία τον ανάγκασε να κάνει την έκτη του -και νικηφόρα- προσπάθεια στις 22:00!

Τέλος, στους αγώνες του Πανελληνίου (Κυψέλη) ο ΑΣΕΔ εκπροσωπήθηκε, επίσης, από τις Νικολάου Αλεξάνδρα, Αθηνά Σέρβη και Φαίη Μαρούδα στο αγώνισμα των 100μ./εμπόδια.

Η Αλεξάνδρα έφτασε κοντά σε μια μεγάλη κούρσα και ένα προσωπικό ρεκόρ, το οποίο τελικά δεν κατάφερε να σημειώσει, καθώς χτύπησε στο τελευταίο εμπόδιο ολοκληρώνοντας, έτσι, πρόωρα και άδοξα την προσπάθεια της.

Η Αθηνά έκανε χρόνο 17,50΄΄, αντιμετωπίζοντας την κούρσα ως αγώνα προετοιμασίας για το Έπταθλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αναζητώντας αγωνιστικό ρυθμό και εμπειρία.

Η τρίτη της παρέας, Φαίη, επέστρεψε στους αγώνες, μετά από διακοπή λόγω εξετάσεων, κάνοντας χρόνο 17,50΄΄ στο πλαίσιο αναζήτησης του ορίου για το Πανελλήνιο των Κορασίδων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet