Θα πάει μακριά η βαλίτσα με τα υπονοούμενα στο Δ.Σ. Λυκόβρυσης-Πεύκης;
Πρόσωπα

Θα πάει μακριά η βαλίτσα με τα υπονοούμενα στο Δ.Σ. Λυκόβρυσης-Πεύκης;

Επαναλαμβάνονται σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης-Πεύκης, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο την αρνητική εικόνα που εκπέμπει το συγκεκριμένο Σώμα.

Ο λόγος για τις σφοδρές προσωπικές επιθέσεις του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη κατά του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.-, Δημήτρη Κωνστάντου. Και δεν μιλούμε για επιθέσεις πολιτικού χαρακτήρα, με αντιπαράθεση επιχειρημάτων, που είναι το ζητούμενο, αλλά για υπονοούμενα περί της εντιμότητας, ακεραιότητας ακόμη και προσωπικής ηθικής του κ. Δ. Κωνστάντου.

Το πρώτο περίεργο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο ίδιος ο κ. Δ. Κωνστάντος διαμαρτύρεται μεν στον πρόεδρο του Σώματος για τις επιθέσεις αυτές, οι οποίες στρέφονται ευθέως κατά της προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειάς του, αλλά πέραν τούτου ουδέν.

Το δεύτερο περίεργο είναι η στάση του προέδρου του Σώματος, καθώς ο κ. Κωνσταντίνος Νικολιδάκης -όταν εξελίσσονται οι συγκεκριμένες επιθέσεις- είναι σα να μην βρίσκεται στην αίθουσα και φυσικά, δεν κάνει καμία προσπάθεια να επαναφέρει τη συζήτηση σε πολιτικό επίπεδο.

Το τρίτο περίεργο είναι ότι και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι δεν δείχνουν να ενοχλούνται από τις προσωπικές επιθέσεις του δημάρχου προς τον κ. Δ. Κωνστάντο (ενώ ορισμένοι εξ αυτών σπεύδουν να τις… σιγοντάρουν).

Σα να υπάρχει κάποιο «κοινό μυστικό» που γνωρίζουν οι συμμετέχοντες στο Δημοτικό Συμβούλιο και το οποίο προφανώς αγνοούσαν οι κάτοικοι της Πεύκης και της Λυκόβρυσης που έστειλαν τον κ. Δ. Κωνστάντο να τους εκπροσωπήσει στο κορυφαίο όργανο της τοπικής Δημοκρατίας.

Ωστόσο, αυτή η… βαλίτσα, όσο θα πηγαίνει μακρύτερα, τόσο θα πλήττει το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης και ο πρόεδρος του Σώματος θα πρέπει πλέον να δώσει ένα τέλος στο… ταξίδι της. Εάν όντως υπάρχουν στοιχεία περί ανηθικότητας, ανεντιμότητας, μη νομιμότητας κ.λπ., σχετικά με το πρόσωπο του κ. Δ. Κωνστάντου, θα πρέπει να κατατεθούν, για να τα γνωρίσουν οι δημότες, προκειμένου να τα λάβουν υπόψη τους στις επόμενες εκλογές. Εάν όχι, τότε θα πρέπει με αυστηρότητα ο κ. Κ. Νικολιδάκης να απαγορεύσει τις -με σπόντες κι υπονοούμενα- αναφορές στο πρόσωπο του συγκεκριμένου δημοτικού συμβούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet