Βάλανε «στόχο» τον Αντώνη Φειδοπιάστη για το κυνήγι στο Πεντελικό
Ποιότητα Ζωής

Βάλανε «στόχο» τον Αντώνη Φειδοπιάστη για το κυνήγι στο Πεντελικό

Φραστική και σωματική επίθεση κατά του επικεφαλής της Αντώνη Φειδοπιάστη, από δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Πεντέλης, καταγγέλλει η δημοτική παράταξη Πεντέλη Εν Δράσει.

Όπως τονίζεται, η επίθεση έλαβε χώρα μετά την ανακοίνωση της παράταξης για την απαγόρευση του κυνηγιού στο Πεντελικό (Απαγόρευση του κυνηγιού στο Πεντελικό ζητεί η Πεντέλη εν Δράσει), ενώ είχαν μεσολαβήσει φραστικές επιθέσεις εναντίον του επικεφαλής της για το ίδιο θέμα και από άλλους «τύπους», όπως αναφέρεται στην ακοίνωση.

Πάντως, εκτός από την καταγγελία της, η Πεντέλη Εν Δράσει καλεί τον δήμαρχο Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Μανώλη Γραφάκο και τον σύμβουλο της ίδιας παράταξης και πρόεδρο του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), Βλάσση Σιώμο, να δηλώσουν δημόσια εάν είναι υπέρ ή κατά της απαγόρευσης του κυνηγιού στο Πεντελικό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Πεντέλης Εν Δράσει:

Στις 8 Ιουνίου η δημοτική μας παράταξη Πεντέλη Εν Δράσει έβγαλε ανακοίνωση που ζητά από το Υπουργείο Περιβάλλοντος την συνέχιση της απαγόρευσης του κυνηγιού στο Πεντελικό η οποία έληξε 31/5/2016 και είχε πάρει η Ελληνική Πολιτεία λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που είχαν συμβεί το 2007.

Εξαιτίας αυτής της ανακοίνωσης, τον τελευταίο καιρό ο επικεφαλής του συνδυασμού μας Αντώνης Φειδοπιάστης έχει στοχοποιηθεί με φραστικές επιθέσεις από διάφορους τύπους (κυνηγούς;), οι οποίοι απαιτούν ούτε λίγο ούτε πολύ να συνεχίσουν να κυνηγούν στα όρια του Πεντελικού.

Σήμερα το πρωί ο Αντώνης Φειδοπιάστης δέχτηκε άλλη μία επίθεση από δημοτικό σύμβουλο άλλης παράταξης, αυτή τη φορά φραστική και σωματική, ακριβώς γιατί συνεχίζει να υποστηρίζει δημόσια τη θέση του για το συγκεκριμένο θέμα.

Τα μέλη της Πεντέλη Εν Δράσει και ο Αντώνης Φειδοπιάστης πότε τους δεν φοβήθηκαν να υποστηρίξουν τις ιδέες και τις θέσεις τους δημόσια και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν.

Αυτό που όμως θα θέλαμε να γνωρίζουμε είναι αν ο δήμαρχος Πεντέλης, κ. Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στον Δήμο, κ. Μανώλης Γραφάκος, και ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, κ. Βλάσσης Σιώμος, είναι υπέρ ή κατά της απαγόρευσης του κυνηγιού στο Πεντελικό. Εάν δεν απαντήσουν θεωρούμε ότι η σιωπή τους είναι ένοχη και απλώς θέλουν να τα έχουν με όλους καλά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet