«Ποδαρικό» με Locomondo στο Φεστιβάλ Κηφισιάς
Πολιτισμός

«Ποδαρικό» με Locomondo στο Φεστιβάλ Κηφισιάς

Ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς υποδέχτηκε την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 τους Locomondo στο κατάμεστο από κόσμο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, σε μία μοναδική συναυλία.

Η σκηνή του Ζηρινείου είχε γεμίσει από τη νεολαία ήδη από νωρίς το απόγευμα, ενώ η συναυλία μετατράπηκε από νωρίς σε ένα ατελείωτο πάρτι, όπου τον πρώτο λόγο είχε η μουσική και ο χορός.

Για άλλη μια φορά οι Locomondo, με το μοναδικό κέφι τους, μας χάρισαν αγαπημένα τραγούδια τους, υπέροχες διασκευές, ενώνοντας την ενέργειά τους με την ενέργεια του κοινού, το οποίο δεν έπαψε στιγμή να χορεύει και να τραγουδάει το «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα», «Δεν προλαβαίνω», «Γαμήλιο Πάρτι», αλλά και «Φραγκοσυριανή», «Καραπιπερίμ» και «Ικαριώτικο», «Μαγικό χαλί»  και με rap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska, reggae, one drop.

Reggae, Ska και Latin ρυθμοί, συνδυασμένοι με ελληνικό στίχο, συνέθεσαν τη μαγεία της μουσικής τους που ξεσήκωσε τον κόσμο στη συναυλία του Ζηρινείου, κόσμος που απαρτιζόταν από πολύ μικρά παιδιά που ήρθαν με τους γονείς τους και εφήβους μέχρι πολύ μεγαλύτερους.

Όλοι έγιναν ένα, χορεύοντας και τραγουδώντας στους ρυθμούς των Locomondo.

Ιδιαίτερα διασκέδασαν τα παιδιά του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες «NIKH Victor ArtAnt» (ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς προσέφερε, σε συνεργασία με τον Σύλλογο, δωρεάν είσοδο στα συγκεκριμένα παιδιά και τους γονείς τους), τα οποία ξετρελάθηκαν με τη συναυλία των Locomondo και απόλαυσαν την κηφισιώτικη φιλοξενία.

Στο τέλος της συναυλίας, όλα τα μέλη των Locomondo κατέβηκαν από τη σκηνή για να μοιράσουν, με μεγάλη χαρά, αγκαλιές και αυτόγραφα στον κόσμο που τους αποθέωσε.

Στη συναυλία παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος Πολιτισμού & Αθλητισμού, Σταύρος Ζαπάντης, ο οποίος προλόγισε το επιτυχημένο συγκρότημα, η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Σίσσυ Παπασπύρου, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Μένανδρος», Πόλυ Αστερίου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Παντελεάκης και Γιώργος Παπαδόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet