Σε εθελοντικό πότισμα στον Δήμο Βριλησσίων συμμετείχε ο ΣΠΑΠ
Αυτοδιοίκηση

Σε εθελοντικό πότισμα στον Δήμο Βριλησσίων συμμετείχε ο ΣΠΑΠ

Ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συμμετείχε με εθελοντές, εργαζομένους και δύο οχήματα στο Εθελοντικό Πότισμα που διοργάνωσε ο Δήμος Βριλησσίων στο Δάσος Αγίου Θεοκλήτου στα Άνω Βριλήσσια.

Στη δράση συμμετείχαν πολίτες, εθελοντές, πρόσκοποι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο του ποτίσματος, προκειμένου να διατηρήσουν στη ζωή τα μικρά δεντράκια που φυτεύτηκαν πριν λίγους μήνες. Ελπιδοφόρα και σημαντική η παρουσία των μικρών φίλων του περιβάλλοντος που πρωτοστάτησαν στο πότισμα.

Παρόντες ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Φώτης Χρυσικός, ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξενοφών Μανιατογιάννης,  ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων Αλέξης Μαυραγάνης και ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Βριλησσίων Κώστας Ιωαννίδης.

Στο πότισμα συμμετείχαν οχήματα και υδροφόρες του Δήμου Βριλησσίων, του ΣΠΑΠ και του Δήμου Χαλανδρίου.

Με την ευκαιρία της δράσης αυτής, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«O ΣΠΑΠ συμμετέχει σήμερα και στηρίζει τη δράση του Δήμου Βριλησσίων, ενός Δήμου – μέλους από τους πιο οργανωμένους και ενεργούς στα θέματα περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνουμε για να διατηρήσουμε τα μικρά δέντρα που έχουν φυτευτεί πριν λίγο καιρό. Χαίρομαι πολύ για την παρουσία μικρών παιδιών, δεδομένου ότι σε αυτά οφείλουμε να διδάξουμε και να καταστήσουμε τρόπο ζωής την προστασία του περιβάλλοντος.

»Είναι αυτονόητο ότι ο ΣΠΑΠ θα συνεχίσει να παρέχει κάθε βοήθεια, σε ανθρώπινο δυναμικό και μηχανολογικό εξοπλισμό και οχήματα, στους Δήμους – μέλη του, όταν τη χρειάζονται. Όπως σήμερα ήμασταν εδώ παρόντες και αποτελεσματικοί, έτσι και στις επόμενες δράσεις που διοργανώνουν οι Δήμοι – μέλη μας, θα είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε στην αναγέννηση του Πεντελικού και στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος των Δήμων που το περιβάλλουν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet