Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΚΕΔΕ στις 24 Αυγούστου
Αυτοδιοίκηση

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΚΕΔΕ στις 24 Αυγούστου

Συνέρχεται αύριο, Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016, στις 10:30, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ στα γραφεία της Ένωσης (Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8, 3ος όροφος, Αθήνα).

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι ο προϋπολογισμός των δήμων για το 2017, η διαχείριση των απορριμμάτων και ειδικότερα η διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική υπό το πρίσμα της μεταφοράς αρμοδιοτήτων από τον ΕΣΔΝΑ στην Περιφέρεια Αττικής, η πρόβλεψη του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομίας για αφαίρεση από τους δήμους της αρμοδιότητας αδειοδότησης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος κ.ά.

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Επικύρωση Πρακτικών Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Ενημέρωση προέδρου.

3. Προϋπολογισμός Δήμων για το έτος 2017 – Μείωση πόρων – Ανακατανομή ΚΑΠ.

Εισηγητές: Γ. Πατούλης, πρόεδρος ΚΕΔΕ – Α. Καστρινός, πρόεδρος Επιτροπής Οικονομικών ΟΤΑ.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον Ν.4412/2016 «Δημόσιες συμβάσεις, έργων, προμηθειών και υπηρεσιών (προσαρμογή στις οδηγίες 25014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ)».

Εισηγητές: Γ. Μουράτογλου, γενικός γραμματέας ΚΕΔΕ – Α. Κοιμήσης, δήμαρχος Αμφιλοχίας – Π. Ζυγούρης, νομικός σύμβουλος ΚΕΔΕ.

5. Διαχείριση απορριμμάτων – Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη μεταφορά αρμοδιοτήτων από τον ΕΔΣΝΑ στην Περιφέρεια Αττικής

Εισηγητές: Γ. Πατούλης, πρόεδρος ΚΕΔΕ – Σ. Χιονίδης, δήμαρχος Κατερίνης, πρόεδρος της Επιτροπής Χωροταξίας, Υποδομών και Περιβάλλοντος της ΚΕΔΕ.

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το σχέδιο νόμου που αφορά το «Νέο θεσμικό πλαίσιο για την άσκηση οικονομικής δραστηριότητας και άλλες διατάξεις (αρμοδιότητα αδειοδότησης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος)».

Εισηγητές: Γ. Πατούλης, πρόεδρος ΚΕΔΕ – Π. Ζυγούρης, νομικός σύμβουλος ΚΕΔΕ.

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για παράταση της αδειοδότησης των σταβλικών εγκαταστάσεων.

Εισηγητές: Δ. Τζιαχρήστας, δήμαρχος Δομοκού, πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ.

8. Τροποποίησης της υπ΄ αριθμ. IIβ/Γ. ΙΙ. Οικ. 14951/2001 (ΦΕΚ 1397/Β/2011) Υπουργικής Απόφασης για τις προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ).

Εισηγητής: Σ. Δανιηλίδης, αντιπρόεδρος Επιτροπής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας.

9. Ορισμοί εκπροσώπων.

10. Έγκριση αποφάσεων προέδρου.

11. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet