Έκκληση Γ. Καμίνη για… αναίμακτες κινητοποιήσεις στην Αθήνα
Αυτοδιοίκηση

Έκκληση Γ. Καμίνη για… αναίμακτες κινητοποιήσεις στην Αθήνα

Έκκληση προς πάσα κατεύθυνση απηύθυνε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, ενόψει των επικείμενων κινητοποιήσεων – διαδηλώσεων που έχουν προγραμματισθεί να γίνουν στο κέντρο της πρωτεύουσας.

«Έρχεται, ανέφερε, μία εβδομάδα κατά την οποία η Αθήνα θα βρεθεί στο επίκεντρο κινητοποιήσεων. Η πόλη πρέπει να αποδείξει ότι η ελευθερία στη διαμαρτυρία και την έκφραση, μπορεί να συνδυαστεί με την αδιατάρακτη κοινωνική και οικονομική ζωή της Αθήνας» τόνισε.

«Η Αθήνα», πρόσθεσε, «έχει πληρώσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο την έλλειψη σοβαρού αστυνομικού σχεδιασμού για την προστασία της εύρυθμης λειτουργίας της, την υπερβολή της αστυνομίας, καθώς και την ανυπαρξία οποιασδήποτε νομικής ευθύνης εκ μέρους των διοργανωτών στο πλαίσιο πραγματοποίησης των κινητοποιήσεων και της εξέλιξής τους».

Και κατέληξε λέγοντας ότι «στη δημοκρατία, η διαμαρτυρία και η αδιατάρακτη συνέχιση της κοινωνικής δραστηριότητας είναι απαραίτητο να συνυπάρχουν με τον πιο αρμονικό τρόπο».

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet