Η Αυτοδιοίκηση των 40 τελευταίων ετών στα «Βραβεία Αυτοδιοίκησης»
Αυτοδιοίκηση

Η Αυτοδιοίκηση των 40 τελευταίων ετών στα «Βραβεία Αυτοδιοίκησης»

Η Αυτοδιοίκηση των 40 τελευταίων ετών ήταν εκεί. Στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, δήμαρχοι και πρώην δήμαρχοι τίμησαν τους συναδέλφους τους δημάρχους που άφησαν, μέσα από μια λαμπρή μακροχρόνια πορεία, τη σφραγίδα τους στην κοινωνία, στους Δήμους και στις πόλεις τους.

Επίσης, τίμησαν φορείς και πρόσωπα, που πρόσφεραν και προσφέρουν μεγάλες υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο και τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης. Την εκδήλωση «Βραβεία Αυτοδιοίκησης» συνδιοργάνωσαν η Ένωση Δημάρχων Αττικής μαζί με την ΠΕΔΑ, με την υποστήριξη του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Τιμήθηκαν:

Για την κοινωνική τους προσφορά:

  • O Όμιλος ΣΚΑΙ για το πρόγραμμα «Όλοι Μαζί Μπορούμε».
  • Η κα Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ.

Για τη στήριξή τους στον θεσμό της Αυτοδιοίκησης:

  • O κ. Σταύρος Μπένος, πρ. δήμαρχος Καλαμάτας, πρ. ΥΠ.ΕΣ.
  • Η κα Δήμητρα Κουτσούρη, πρ. γενική διευθύντρια ΥΠ.ΕΣ.

Για την προσφορά τους στην Αυτοδιοίκηση:

  • O κ. Δημήτριος Ευσταθιάδης, πρ. δήμαρχος Αργυρούπολης, πρ. γενικός γραμματέας υπουργείου Δημόσιας Τάξης, πρ. νομάρχης Αθηνών.
  • Ο κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, δήμαρχος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, αντιπρόεδρος ΠΕΔΑ.
  • Ο κ. Βασίλης Κουκουβίνος, πρ. δήμαρχος Ιλίου.
  • Η κα Φωτεινή Σακελλαρίδου, πρ. δήμαρχος Ζωγράφου.

Ήταν μια βραδιά, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «όπου το συναίσθημα, οι αναμνήσεις αλλά και η αίσθηση ότι τα τιμώμενα πρόσωπα που βραβεύτηκαν άξιζαν πλήρως τη διάκριση αυτή, ήταν κυρίαρχα στις σκέψεις και στις καρδιές όλων».

Την εκδήλωση άνοιξε το εξαιρετικό Μουσικό Σύνολο «Ορχήστρα Νέων Ψυχικού» και χαιρέτησαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ Ηρακλής Γκότσης, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης και ο οργανωτής της εκδήλωσης πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, Παύλος Καμάρας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet