Εκστρατεία αποξήλωσης παράνομων διαφημιστικών πινακίδων στα… Βόρεια
Αυτοδιοίκηση

Εκστρατεία αποξήλωσης παράνομων διαφημιστικών πινακίδων στα… Βόρεια

Ένας ένας, οι Δήμοι των Βορείων Προαστίων προχωρούν στη συστηματική αποξήλωση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων που είχαι στην κυριολεξία “πνίξει” τις κεντρικές οδούς, αλλά και τους παράδρομους. Μετά το Χαλάνδρι, που ήδη υλοποιεί επιχείρηση απομάκρυνσης των παράνομων διαφημιστικών πλαισίων («Καθαρίζει» με τις διαφημιστικές πινακίδες ο Δήμος Χαλανδρίου) και ο Δήμος Ηρακλείου προχωρεί σε αντίστοιχη εκστρατεία, βάσει της σχετικής απογραφής που πραγματοποίησαν οι υπηρεσίες του Δήμου.

Τελευταία ενέργεια, η αποξήλωση σειράς πινακίδων επί της οδού Πεύκων, στη διασταύρωση με την οδό Κλεισθένους και στο ύψος του 12ου Δημοτικού Σχολείου. Επίσης αποξηλώθηκαν πινακίδες από τον παράπλευρο δρόμο της οδού Πλαπούτα, στη ύψος της οδού Τεπελενίου.

Τα συνεργεία του Δήμου αφαίρεσαν τις πινακίδες και αποκατέστησαν τα σημεία του πεζοδρομίου όπου τις φιλοξενούσαν. Με αυτόν τον τρόπο, τα πεζοδρόμια έγιναν και πάλι λειτουργικά για να περπατάνε οι πολίτες, ιδιαίτερα δε έξω από το Δημοτικό Σχολείο όπου καθημερινά διέρχονται οι μικροί μαθητές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet