Στον καθαρισμό της πλατείας 25ης Μαρτίου συμμετείχε ο ΣΠΑΠ
Αυτοδιοίκηση

Στον καθαρισμό της πλατείας 25ης Μαρτίου συμμετείχε ο ΣΠΑΠ

Ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συμμετείχε στον εθελοντικό καθαρισμό που διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 στην πλατεία 25ης Μαρτίου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης.

Η 10μελής Ομάδα του ΣΠΑΠ ήταν η πολυπληθέστερη και αποτελούνταν από εθελοντές και εργαζομένους του Συνδέσμου, ήταν εξοπλισμένη με οχήματα και μηχανολογικό εξοπλισμό και συμμετείχε ενεργά στην αποψίλωση και τον καθαρισμό ξερών χόρτων γύρω από την πλατεία, εν όψει της προετοιμασίας για την καλοκαιρινή αντιπυρική περίοδο.

Στη δράση αυτή συμμετείχαν ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, οι αντιδήμαρχοι Νέας Πεντέλης, Γεώργιος Μουαμελετζής και Μελισσίων, Ηλίας Τσουχνικάς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πεντέλης Δημήτρης Σταυρόπουλος και Ελευθέριος Κιτσούλης.

Με την ευκαιρία και αυτής της δράσης καθαρισμού ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

«Όπως στις περισσότερες δράσεις των Δήμων-Μελών μας, έτσι και σήμερα κλιμάκιο εθελοντών και εργαζομένων του ΣΠΑΠ συμμετείχε στη δράση που οργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης. Στόχος και αυτής μας της συμμετοχής είναι να συνδράμουμε για άλλη μια φορά τις εθελοντικές δράσεις και τις πρωτοβουλίες ενός Δήμου Μέλους μας, ώστε να προστατεύσουμε τις περιαστικές περιοχές. Είναι προφανές ότι ο Σύνδεσμος θα συνεχίζει να παρέχει κάθε βοήθεια, σε ανθρώπινο δυναμικό και μηχανολογικό εξοπλισμό και οχήματα, στους Δήμους Μέλη του, όταν τη χρειάζονται.

Και στις επόμενες δράσεις που διοργανώνουν οι Δήμοι Μέλη μας θα είμαστε όπως πάντα παρόντες, βοηθώντας στην καλύτερη πρόληψη, αλλά και αναβάθμιση του περιβάλλοντος  των Δήμων του Πεντελικού και της Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet