Δύο νίκες και μία ήττα για τις ομάδες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Δύο νίκες και μία ήττα για τις ομάδες του ΓΣΑΠ

Δύο νίκες και μία ήττα είναι ο απολογισμός των αγώνων των ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) το τελευταίο αγωνιστικό τριήμερο.

Συγκεκριμένα, η ομάδα νεάνιδων και η Α΄ ομάδα κορασίδων επιβλήθηκαν στις αντιπάλους τους, ενώ δεν τα κατάφερε η Β΄ ομάδα κορασίδων απέναντι όμως σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

Νεάνιδες: ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΓΣΑΠ: 47-48

Δεκάλεπτα: 14-10, 14-9, 8-11, 11-18

Σημαντική νίκη, κυριολεκτικά στον πόντο, κατέκτησαν οι νεάνιδές του ΓΣΑΠ με αντίπαλη την ομάδα του ΚΡΟΝΟΥ ΓΕΡΑΚΑ και με τρίποντο της Κανιαδάκη σε χρόνο μηδέν.  Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής δεν είχαν καταφέρει να προηγηθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα, με εξαίρεση μόνο στο ξεκίνημά του, δείχνοντας κυρίως εκνευρισμό. Η αποφασιστικότητά τους όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο και το θριαμβευτικό φινάλε τις αποζημίωσε.

Στην επόμενη αγωνιστική, που είναι και η τελευταία της Α΄ φάσης του πρωταθλήματος, η ομάδα του ΓΣΑΠ έχει ρεπό και κλείνει με απολογισμό 6 νίκες και 4 ήττες. Η Β΄ φάση ξεκινάει τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίουμε αντίπαλη την ομάδα της Κηφισιάς εντός έδρας.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (Χατζηιωαννίδης, Παπαδέλος): Πέπα, Βλαχοπούλου 8, Καζδαγλή, Χειλάκη 10, Κυριακάκη Β. 9, Κυριακάκη Λ., Ανδρικοπούλου  9(1), Θεοχάρη 5(1), Γκούτσουλα  6(2).

ΓΣΑΠ (Αργυρίου):  Σφήκα, Πλώτα, Αμίτση 8(2), Χριστοδούλου, Κανιαδάκη 13(1), Χονδρογιάννη  1, Κούκη  21, Γρύλλια  5, Ζανίκα.

Κορασίδες Ομάδα Α: ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΓΣΑΠ: 25-33

Δεκάλεπτα: 08-12, 07-08, 06-08, 04-05

Παρα πολύ καλό παιχνίδι για τα κορίτσια του ΓΣΑΠ, που από την αρχή του αγώνα μπήκαν μπροστά στο σκορ. Ακόμα και όταν ισοφάρισαν δύο φορές τα κορίτσια του Ζωγράφου, είχαν την ικανότητα να ξαναπάρουν «κεφάλι». Έτσι ήταν συνέχεια μπροστά με 08-12 στο α΄ δεκάλεπτο και με 15-20 στο ημίχρονο με καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Στο γ΄ δεκάλεπτο το σκορ ήταν 21-28 και διαμορφώθηκε τελικώς στο 25-33. Η προσπάθεια των κοριτσιών της Αγίας Παρασκευής είχε συνέπεια και συνέχεια και επιβραβεύτηκαν με τη νίκη.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 στο γήπεδο Κοντοπεύκου με αντίπαλη ομάδα την ομάδα του ΣΠΟΡΤΙΓΚ στις 21:00.

ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Βεριόπουλος): Τσάτση, Φελέκη, Κουτσιαύτη, Kαραλή, Καστάνια, Μάνκο, Ψαρρού, Ευδαίμων, Ντότσι, Δάφνη, Μποτίνη, Χόνι.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Θεοφάνη, Πλωτά, Χριστοπούλου, Κυρκοπούλου Χ., Ζανίκα Κ., Πατσατζή, Κυρκόπουλου Ρ., Ξηραδάκη, Ζανίκα Χ., Χριστοδούλου, Γεωργοπούλου.

Κορασίδες Ομάδα Β: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – ΓΣΑΠ: 69-31

Δεκάλεπτα: 19-06, 23-10, 08-07, 19-08

Παρά τη διαφορά στο σκορ, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής που εμφανίστηκε με αρκετές απουσίες, πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας απέναντι στη 2η ομάδα της βαθμολογίας. Τα κορίτσια του ΓΣΑΠ προσπάθησαν όσο μπορούσαν έχοντας σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στις 18:00, εκτός έδρας με τον ΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Σ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Σερδενές): Καρυοφύλλη, Μπλιθικιώτη, Ανδρέου, Κοντάκτσιου, Ταφμίζι, Παπαθεοδώρου, Γκίνη, Σώτου, Αντισένου, Δαυλάκου, Ζαρρή, Μόσχου.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χριστοπούλου, Φυρίγου, Θεοφάνη, Γάζου, Λούκα, Χαΐνη, Κακοσούρη, Λαχανά, Λιλικάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet