Ενημέρωση για υποδομές & δράσεις Αθλητισμού & Πολιτισμού ζητεί ο Β. Ζορμπάς
Αθλητισμός

Ενημέρωση για υποδομές & δράσεις Αθλητισμού & Πολιτισμού ζητεί ο Β. Ζορμπάς

Ενημέρωση για τις υποδομές και τις δράσεις Αθλητισμού και Πολιτισμού που έχει προγραμματίσει η δημοτική Αρχή Αγίας Παρασκευής ζητεί ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Βασίλης Ζορμπάς.

Ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας απέστειλε αίτημα προς τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο με το οποίο ζητεί να ενημερωθεί για τις αθλητικές και πολιτιστικές υποδομές που έχει προγραμματιστεί να κατασκευαστούν, τις μελέτες, τον προϋπολογισμό, τη χρηματοδότηση και τα χρονοδιαγράμματα αυτών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση και το αίτημα:

Αθλητισμός και πολιτισμός στην πόλη μας. Τι έχετε προγραμματίσει κύριε δήμαρχε;

Ο επικεφαλής της παράταξής μας, πρ. δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, κατέθεσε στο πρωτόκολλο του Δήμου μας το παρακάτω αίτημα. Η κατάθεση του αιτήματος κρίθηκε απαραίτητη, μετά από ενάμισι χρόνο εξαγγελιών, υπαναχωρήσεων αλλά και συνεχιζόμενης υποσχεσιολογίας της δημοτικής Αρχής.

Προς: Τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο

Κύριε δήμαρχε,

Η παράταξή μας καλεί εσάς και τη διοίκησή σας να πραγματοποιήσετε, το συντομότερο δυνατόν, μια ενημερωτική συνεδρίαση με θέμα: «Αθλητισμός και πολιτισμός στην πόλη μας. Υποδομές και δράσεις».

Κατά τη συνεδρίαση αυτή, να μας ενημερώσετε για τα παρακάτω:

  • Ενέργειες που έχετε προγραμματίσει για την κατασκευή χώρων υποδομής (προπονητήρια, γήπεδα, χώρους άθλησης, πολιτιστικούς χώρους), σε σχέση με τη σχολάζουσα περιουσία του Δήμου (Αθλητικό Κέντρο στα Πευκάκια, ιδιόκτητα οικόπεδα Πευκακίων, Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο «Σταύρος Κώτσης», Κολυμβητήριο Νέας Ζωής).
  • Μελέτες που έχετε αναθέσει γι΄ αυτά.
  • Προϋπολογισμός.
  • Πηγές χρηματοδότησης.
  • Χρονοδιαγράμματα.

Η συνεδρίαση αυτή προτείνουμε να πραγματοποιηθεί σε χώρο που θα επιλεγεί μεταξύ των αιθουσών εκδηλώσεων του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», του Αμερικανικού Κολλεγίου ή του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής. Στη συνεδρίαση να κληθούν να παρευρίσκονται όλοι οι σύλλογοι και οι φορείς της πόλης καθώς και όποιος δημότης – κάτοικος επιθυμεί.

Για τη Δημοτική Παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

Βασίλης Ζορμπάς

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet