Γ. Σταθόπουλος: Μην «κομίζετε γλαύκας εις Αθήνας» κ. Γκιζιώτη
Ποιότητα Ζωής

Γ. Σταθόπουλος: Μην «κομίζετε γλαύκας εις Αθήνας» κ. Γκιζιώτη

Σε… πρώτο χρόνο ήρθε η απάντηση του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου, στην ανακοίνωση που εξέδωσε λίγη ώρα πριν ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Ανδρέας Γκιζιώτης, για το θέμα του κληροδοτήματος Σιστοβάρη (Α. Γκιζιώτης: Η σιωπή των αμνών… για το «Da Vinci»).

Στην ανακοίνωσή του ο δήμαρχος αναφέρει:

Ο κ. Γκιζιώτης απουσίασε στη σύσκεψη των παρατάξεων για το θέμα Σιστοβάρη και δεν φρόντισε, δυστυχώς, για την παράταξή του να τον εκπροσωπήσει κάποιο στέλεχός της. Αν ήταν, θα είχε ενημερωθεί για τις πλευρές του θέματος απο τον κ. Μπάκα και την κα Μπάτσου, όπως και για την πρόταση της δημοτικής Αρχής για ανάκληση της άδειας.

Βρήκε, λοιπόν, στην απέλπιδα προσπάθεια να κάνει αντιπολίτευση, λαγό! Γιατί δεν υπάρχει στην ιστοσελίδα του Δήμου η πρόσκληση περί συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής; Τον ενημερώνω, λοιπόν, και επ΄ αυτού ότι δεν είναι υποχρέωση των Δήμων η ανάρτηση αλλά και ότι ο αρμόδιος υπάλληλος Π.Α. επιστρέφει αύριο από άδεια και παρά το μη υποχρεωτικό θα την αναρτήσει, όπως και ότι φροντίσαμε να γίνουν όλα νόμιμα στις κλητεύσεις.

Ας προσέχει, και το λέω με στεναχώρια, να μην «κομίζει γλαύκας εις Αθήνας». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet