Γ. Μυλωνάκης: Δεν μπορείτε να μένετε θεατής των εξελίξεων κ. δήμαρχε
Κοινωνία

Γ. Μυλωνάκης: Δεν μπορείτε να μένετε θεατής των εξελίξεων κ. δήμαρχε

Την παρέμβαση του δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου για τη λύση της κατάληψης από εργαζομένους στον Δήμο του δημαρχείου της πόλης ζητεί ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Γιάννης Μυλωνάκης.

Ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου κάνει λόγο για αποκλειστική ευθύνη του δημάρχου για τη μεγάλη ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες που θέλουν να εξυπηρετηθούν από την κατάληψη που συνεχίζεται για έβδομη μέρα.

Συγκεκριμένα, σε ανοιχτή επιστολή του προς τον δήμαρχο ο κ. Γ. Μυλωνάκης σημειώνει:

Αγαπητέ κύριε δήμαρχε,

Για έβδομη μέρα βρίσκεται σε κατάληψη το δημαρχείο της πόλης και από την πλευρά της δημοτικής Αρχής επικρατεί απόλυτη σιγή.

Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι για τους οποίους οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια, το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να παρεμποδίζεται άλλο η ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

Έπειτα από τόσες ημέρες κατάληψης έχετε πλέον την αποκλειστική ευθύνη για τη μεγάλη ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες που θέλουν να εξυπηρετηθούν.

Δεν μπορείτε άλλο να μένετε θεατής, είστε δήμαρχος των πολιτών της Αγίας Παρασκευής και έχετε υποχρέωση να δώσετε λύση προς όφελός τους.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Μυλωνάκης
Δημοτικός Σύμβουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet