Ψήφισμα Συλλόγου «Η Αναγέννηση» για τον θάνατο του Μιχάλη Μιχαηλίδη
Κοινωνία

Ψήφισμα Συλλόγου «Η Αναγέννηση» για τον θάνατο του Μιχάλη Μιχαηλίδη

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του επίτιμου προέδρου του Μιχάλη Μιχαηλίδη εκφράζει ο Σύλλογος Πευκακίων «Η Αναγέννηση», το Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου εξέδωσε ψήφισμα για τον θάνατο του ανθρώπου που επί τρεις δεκαετίες εργάσθηκε για την περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Ακολουθεί το ψήφισμα:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Πευκακίων «Η Αναγέννηση» εκφράζει τη βαθιά του λύπη για τον θάνατο του πρωτεργάτη και ιδρυτή του Συλλόγου, επίτιμου προέδρου Μιχάλη Μιχαηλίδη.

Ο Μιχαηλίδης πάλεψε για τον Σύλλογο και τα Πευκάκια σε μια εποχή που η Συνοικία είχε σειρά από προβλήματα. Αγωνίστηκε για την ένταξή της στο Σχέδιο Πόλεως και την Πράξη Εφαρμογής. Πρόσφερε ως το τέλος τις υπηρεσίες του για το καλό της Συνοικίας και συνεργάστηκε με όλες τις δημοτικές Αρχές. Ανήσυχος, εργατικός, και φιλοπρόοδος.

Τρεις δεκαετίες δράσης δεν ήταν αρκετές για να τον κουράσουν. Συμμετείχε μέχρι τα τελευταία Διοικητικά Συμβούλια ως ενεργό μέρος.

Ομόφωνα σε ψήφισμά του το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την κατάθεση στεφάνου στη σωρό του εκλιπόντος, τη συμμετοχή στην κηδεία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου, την ανάγνωση του ψηφίσματος κατά την νεκρώσιμη ακολουθία, και την απόδοση των συλλυπητηρίων στην οικογένειά του, στη γυναίκα του και τα παιδιά.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet