Μια καταπληκτική θεατρική βραδιά από Άτομα με Αναπηρία στην Αγ. Παρασκευή
Κοινωνία

Μια καταπληκτική θεατρική βραδιά από Άτομα με Αναπηρία στην Αγ. Παρασκευή

Στο κατάμεστο από γονείς και παιδιά θέατρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής έγινε χθες βράδυ η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου ΑμεΑ του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της Παιγνιοθήκης.

Η ομάδα ΑμεΑ Αγίας Παρασκευής παρουσίασε καταχειροκροτούμενη το έργο «Η Πετρόσουπα» σε διδασκαλία, σκηνοθεσία και σκηνικά Μαρ. Καλογεροπούλου και συντελεστές τις Μυρτώ Κορκοκίου (μουσική) και Βασίλω Ιωάννου (χορός).

Παρόντες στην εκδήλωση ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου, ενημέρωσε για την προώθηση του θέματος της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στο Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι επικεφαλής παρατάξεων πρ. δήμαρχοι Β. Γιαννακόπουλος και Β. Ζορμπάς, η πρ. αντιδήμαρχος και εντεταλμένη σύμβουλος Ζ. Φωτεινού και οι πρ. αντιδήμαρχοι Κ. Μοσχονά, Μιχ. Γαβράς και Μ. Μουχτούρη.

Πολλά συγχαρητήρια εισέπραξαν οι υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, όπως και οι υπάλληλοι του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου. Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκε μπουφές με κεράσματα από τον Αθλητικό Όμιλο Τοξοβολίας «Οι Αχαιοί».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet