Τα κάλαντα έψαλαν στον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Τα κάλαντα έψαλαν στον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής

Γλυκές και μελωδικές παιδικές φωνές πλημμύρισαν σήμερα το πρωί, Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015, το δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής, καθώς μικρά παιδιά από τον Γ΄ Νηπιακό Σταθμό του Δήμου τραγούδησαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χάρισαν χαμόγελα στον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμο Βλάχο, τους αντιδημάρχους Παναγιώτη Γκόνη, Ελισάβετ Πετσατώδη, Σπύρος Παπαγεωργίου, Ιωάννη Σιδέρη και Κωνσταντίνο Χατζηανδρέου.

Τα παιδιά, στα οποία ο δήμαρχος προσέφερε στα δώρα και γλυκά και με τα οποία αντάλλαξε ευχές, συνοδεύονταν από την πρόεδρο των ΠΑΙΣΔΑΠ Μ. Δημητρίου-Καβρουδάκη και τη διευθύντρια τους Α. Γιαννάκη, τις προϊστάμενες των τμημάτων Ε. Ξενάκη και Θ. Ντίκου και τις παιδαγωγούς Ε. ΓιαννίσηΣ. Αναγνωστοπούλου και Κ. Πλεμμένου.

Κάλαντα στον δήμαρχο Αγίας ΠαρασκευήςΑργότερα τραγούδησαν τα κάλαντα στον δήμαρχο χορωδία των ΚΑΠΗ και εργαζόμενοι του Δήμου. Τόσο τα μέλη των ΚΑΠΗ, όσο και οι εργαζόμενοι τραγούδησαν και δικά τους αυτοσχέδια και ευρηματικά κάλαντα.

Ακολούθησε η χορωδία του Συλλόγου Κρητών και Φίλων της Κρήτης Αγίας Παρασκευής, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο Α. Κρασανάκη, τη γραμματέα Κ. Θεοδωράκη, τα μέλη του Δ.Σ. Μ. Παπαδομαρκετάκη και Β. Παλιούρα και την έφορο Α. Στρατάκη. Τη χορωδία διηύθυνε ο μαέστρος Μ. Μεσήνης.

Κάλαντα στον δήμαρχο Αγίας ΠαρασκευήςΤέλος οι «Κορύβαντες», φορώντας όμορφες παραδοσιακές φορεσιές, τραγούδησαν κάλαντα της Θεσσαλίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet