Ομιλία με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» στο Αμερικάνικο Κολλέγιο
Κοινωνία

Ομιλία με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» στο Αμερικάνικο Κολλέγιο

Διαδραστική ομιλία με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, από τις 18:00 έως τις 20:30, στο θέατρο Pierce του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Γραβιάς 6, στην Αγία Παρασκευή.

ΑφίσαΗ ομιλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο Κοινωνικής Πολιτικής των εκπαιδευτικών δράσεων, που διοργανώνει ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος – Deree, στην Αγία Παρασκευή και διοργανώτρια εταιρεία τη «Διώνη» ΚοινΣΕπ.

Εισηγητές είναι επιστήμονες εκπαιδευτές και ψυχολόγοι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και άλλων εκπαιδευτικών φορέων.

Η ομιλία απευθύνεται κυρίως σε γονείς και μαθητές, εκπαιδευτικούς, επιστήμονες και κοινωνικούς λειτουργούς, με σκοπό την αποτελεσματική ενημέρωση του ευρύ αυτού κοινού. Για τους συμμετέχοντες φορείς αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα η επαφή με τον κόσμο στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση και πρόληψη σημαντικών φαινομένων και θεμάτων που αφορούν τα παιδιά.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Η είσοδος είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ΚοινΣΕπ «Διώνη», Καραϊσκάκη 72-74, Αγία Παρασκευή, τηλ: 213 0376635, e-mail: [email protected], website, facebook.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet