«Μπλόκο» στους αγρότες στήνει η Αστυνομία στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

«Μπλόκο» στους αγρότες στήνει η Αστυνομία στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής

«Μπλόκο» στους αγρότες στήνει η Ελληνική Αστυνομία στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής προκειμένου να ανακόψει την κάθοδό τους στο κέντρο της Αθήνας την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016.

Σχέδιο καταστρώνει η ΕΛ.ΑΣ. για να ανατρέψει την έλευση τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας. Από τον τρόπο, με τον οποίο θα κατέβουν οι αγρότες στην Αθήνα, θα εξαρτηθεί και η μέθοδος που θα ακολουθήσει η Ελληνική Αστυνομία για να τους αντιμετωπίσει.

Το μόνο σίγουρο -όπως διαμηνύουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.- είναι πως τα τρακτέρ δεν πρόκειται να φτάσουν στο κέντρο της πόλης και γι΄ αυτόν τον λόγο θα στηθούν αστυνομικά -αυτή τη φορά- μπλόκα σε πολλά σημεία της Αττικής.

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, η αστυνομία θα «περιμένει» τους αγρότες στα διόδια Αφιδνών, στην Ελευσίνα, στον άλιμο, στο Παλατάκι Χαϊδαρίου, στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής και στο λιμάνι του Πειραιά.

Την ίδια στιγμή αυξάνεται κατακόρυφα και ο αριθμός των αστυνομικών δυνάμεων που επιτηρούν τα μπλόκα, ώστε να αποτραπούν απρόβλεπτες καταστάσεις και να υπάρχει άμεση ενημέρωση του κέντρου επιχειρήσεων για το πόσοι αγρότες κατεβαίνουν προς Αθήνα και με ποιον τρόπο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ενισχυμένο μπλόκο θα υπάρχει στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, ενώ τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους αγρότες θα πρέπει να σταθμεύσουν είτε στο στάδιο του Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο, είτε στη Λεωφόρο Αθηνών.

Από εκεί οι αγρότες θα πρέπει να βρουν διαφορετικό μέσο, για να φτάσουν στο κέντρο της Αθήνας ειδάλλως θα φτάσουν μέχρι εκεί πεζή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet