«Πάσα» του προέδρου του Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής στον Σωτ. Ησαΐα
Πολιτική

«Πάσα» του προέδρου του Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής στον Σωτ. Ησαΐα

Από αλλού ξεκίνησε κι αλλού κατέληξε η στιχομυθία μεταξύ του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, Γεράσιμου Βλάχου και του δημοτικού συμβούλου (επισήμως, ακόμη, της μείζονος μειοψηφίας) Σωτήρη Ησαΐα στη συνεδρίαση της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο κ. Σ. Ησαΐας προσπάθησε να εξηγήσει στον πρόεδρο τους λόγους που απουσίαζε το τελευταίο διάστημα από το Σώμα, καθώς η νέα ώρα σύγκλησης του Συμβουλίου (16:00) «δεν μπορεί να εξυπηρετήσει όσους εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα», όπως είπε χαρακτηριστικά. Επίσης, ανέφερε ότι είχε ζητήσει από τον κ. Γ. Βλάχο να αρχίζει η συνεδρίαση τουλάχιστον στις 18:00, ώστε να μπορεί και ο ίδιος να παρίσταται.

Μάλιστα, δίνοντας και πολιτική διάσταση στα λεγόμενά του, ο σύμβουλος συνέχισε λέγοντας: «Πάντως, να ξέρετε, οι πολιτικές μάχες δεν δίνονται στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε κάθε περίπτωση εγώ θα είμαι δυναμικά παρών στις εκλογές του 2019».

Ο κ. Γ. Βλάχος, αφού είπε στον κ. Σωτ. Ησαΐα ότι τον αδικεί, του εξήγησε ότι ήδη το Σώμα μπαίνει στην ημερήσια διάταξη γύρω στις 18:00, αφού ο χρόνος που προηγείται αναλώνεται σε ερωτήσεις, δηλώσεις και τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων, προσθέτοντας ότι είναι δύσκολο να βρεθεί κοινή ώρα που να εξυπηρετεί όλα τα μέλη του Σώματος.

Ωστόσο, ο πρόεδρος δεν έμεινε σε αυτή την τοποθέτηση, αλλά θέλησε να απαντήσει και στο πολιτικό σχόλιο του κ. Σωτ. Ησαΐα. Έτσι, αφού του έπλεξε το εγκώμιο, αναφερόμενος στην τεχνοκρατική κατάρτισή του και τη συνεισφορά του στις εργασίες του Σώματος, πέταξε τη «θανατηφόρο» ατάκα, η οποία υποθέτουμε ότι στρεφόταν προς τον επικεφαλής της μείζονος, τέως δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά και, σε κάθε περίπτωση, μόνο ως «πάσα» προς τον κ. Ησαΐα μπορεί να εκληφθεί: «Εξάλλου, κι εμείς θέλουμε να ακούμε μια σοβαρή φωνή από την αντιπολίτευση…».

Εμείς, τώρα, τι να προσθέσουμε; Θα αρκεστούμε στο χαμόγελο που είδαμε να σχηματίζεται στο πρόσωπο του κ. Σωτ. Ησαΐα…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet