Γ. Σταθόπουλος: Βελτίωση στα οικονομικά του Δήμου στο τέλος του 2015
Πολιτική

Γ. Σταθόπουλος: Βελτίωση στα οικονομικά του Δήμου στο τέλος του 2015

Για σημαντική βελτίωση στα οικονομικά του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο τέλος του έτους 2015 κάνει λόγο ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος.

Ο κ. Σταθόπουλος μιλά για ανεξόφλητες οφειλές που μειώθηκαν ικανοποιητικά, καθώς και για αυξημένο χρηματικό υπόλοιπο, όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Με την έναρξη της νέας χρονιάς θα ήθελα να ενημερώσω τους κατοίκους της πόλης μας ότι με το κλείσιμο των οικονομικών στοιχείων έτους 2015 η θέση του Δήμου Αγίας Παρασκευής είναι σημαντικά βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Συγκεκριμένα, οι ανεξόφλητες οφειλές μειώθηκαν ικανοποιητικά, ενώ το χρηματικό υπόλοιπο είναι αυξημένο. Σημειώνουμε ότι το τελευταίο δίμηνο του 2015, το υπουργείο Εσωτερικών κατέβαλε το σύνολο των οφειλών του, προς τους Δήμους.

Δηλώσαμε από την πρώτη στιγμή ότι θα σεβαστούμε κάθε ευρώ του Δημοτικού Προϋπολογισμού και με σύνεση και σαφείς προτεραιότητες θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Σε αυτή την κατεύθυνση τα οικονομικά αποτελέσματα του 2015 αποτελούν απόδειξη της δουλειάς όλων μας, πολιτικού και διοικητικού προσωπικού του Δήμου και μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε στην παραγωγή έργου σε όλους τους τομείς που έχει ανάγκη η πόλη μας.

Ιωάννης Ε. Σταθόπουλος

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet