Δήμος Αγ. Παρασκευής: Κάτι “ξέχασε” ο Β. Ζορμπάς για το ακίνητο της Γούναρη
Πολιτισμός

Δήμος Αγ. Παρασκευής: Κάτι “ξέχασε” ο Β. Ζορμπάς για το ακίνητο της Γούναρη

Ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο, στο οποίο του εξέφρασε την επιθυμία του για “απόκτηση-αγορά” του ακινήτου στην οδό Γούναρη, για τη λειτουργία πολιτιστικού κέντρου, “υπενθυμίζει” στον τέως δήμαρχο, Βασίλη Ζορμπά, ανακοίνωση του Δήμου, απαντώντας ουσιαστικά σε αντίστοιχη τοποθετήση του τελευταίου επί του θέματος (Β. Ζορμπάς: Προχειρότητα & μυστικοπάθεια για τον πολιτιστικό χώρο).

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η ανακοίνωση του πρώην δημάρχου, στην οποία εκφράζει τη διαφωνία του με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί έγκρισης αγοράς ακινήτου στην οδό Γούναρη ως χώρο πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δήμου Αγ. Παρασκευής, πέραν μιας σειράς ανακριβειών που περιέχει, αποκρύπτει την εξής λεπτομέρεια(!) που αφορά στον ίδιο: Ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Ι. Σταθόπουλος δέχθηκε προ 20ημέρου τηλεφωνική κλήση από τον Β. Ζορμπά με μοναδικό θέμα την επιθυμία του πρ. φημάρχου για απόκτηση-αγορά του συγκεκριμένου ακινήτου. Αναρωτιόμαστε αν ο Β. Ζορμπάς έχει ξεχάσει αυτή του την ενέργεια.

Επί της ουσίας του θέματος έχουμε ήδη ενημερώσει ότι ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, παρότι έχει ήδη προηγηθεί διερεύνηση για την ύπαρξη ακινήτου σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης, όπως και εκτίμηση της αξίας του ακινήτου από ορκωτό εκτιμητή, θα προβεί και σε ειδική πρόσκληση ενδιαφέροντος μετά την αποδοχή πρότασης Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης.

Σε κάθε περίπτωση η σημερινή δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη να λύσει το μακροχρόνιο πρόβλημα ανυπαρξίας χώρου πολιτισμού, ώστε να αποκτηθεί στο κέντρο της πόλης μας αίθουσα και χώροι κάθε είδους πολιτιστικών δραστηριοτήτων για τους Συλλόγους και τον Δήμο.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet