Φιλική ήττα με 3-1 γνώρισε η Κηφισιά από τον Ολυμπιακό
Αθλητισμός

Φιλική ήττα με 3-1 γνώρισε η Κηφισιά από τον Ολυμπιακό

Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε η ομάδα της Κηφισιάς από την ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού στο Ζηρίνειο, σε ένα φιλικό παιχνίδι στο οποίο ο Στέλιος Γιαννακόπουλος προχώρησε σε πολλές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας, καθώς έδωσε χρόνο σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιριστές από την ακαδημία.

Το μοναδικό γκολ της ομάδας πέτυχε ο Καρβουνίδης στο 83΄ με πέναλτι, ενώ για την ομάδα του Πειραιά σκόραραν οι Βρουσάι (40΄), Τόλι (43΄) και Μεγαρίτης (48′).

Το παιχνίδι μεταξύ άλλων παρακολούθησαν και οι Αντώνης ΝικοπολίδηςΆγγελος Μπασινάς, αλλά και οι δυο νεαροί άσοι της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, οι Γιώργος Μανθάτης και Θανάσης Ανδρούτσος.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Καλδέλης, Ανεζύρης, Χαλκιάς, Λέρι, Πέτρου, Κωνσταντόπουλος, Καρβουνίδης, Σπηλιωτάκης, Παναγιωτόπουλος, Κατσέρης, Καλιαμπάκας. Στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι: Καραμανλής, Χρονόπουλος, Ίσλι.

Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Γαβαλάς, Νικολάου, Τόλι, Φουάσης, Πανάγου, Μεγαρίτης, Χρήστου, Κηπουρός, Βρουσάι, Τασιουλής, Κιρτζιαλίδης. Στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι: Αγγελόπουλος, Γιανναράκης, Τσιμπούκας, Μπέτσας, Πέιος, Λάμπρου, Αντωνόπουλος, Καμπετσής, Ξενιτίδης, Βάρκας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet