Ν. Μακρής στον πάγκο και Π. Τοπάλης κάτω από τα καλάθια του Πανερυθραϊκού
Αθλητισμός

Ν. Μακρής στον πάγκο και Π. Τοπάλης κάτω από τα καλάθια του Πανερυθραϊκού

Με τον Νίκο Μακρή, ο οποίος θα εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή, ενισχύεται το τεχνικό επιτελείο του τμήματος μπάσκετ του Α.Σ. Πανερυθραϊκός.

Ο Ν. Μακρής τα τελευταία τρία χρόνια υπηρετούσε τον χώρο του μπάσκετ ως προπονητής στα τμήματα υποδομών του Ρεθύμνου B.C.

«Έχοντας αγωνιστεί στην ομάδα του Πανερυθραϊκού στο παρελθόν και αποτελώντας ένα σπουδαίο κεφάλαιο στην ιστορία της ομάδας όπου και ολοκλήρωσε την καριέρα του ως παίκτης, επιστρέφει ξανά, με διαφορετικό αλλά εξίσου σημαντικό ρόλο, ως άμεσος συνεργάτης του κόουτς Δημήτρη Χουχουλή, δημιουργώντας ένα πολύ δυνατό προπονητικό τιμ», αναφέρει η ομάδα στον λογαριασμό της στο facebook, όπου επίσης σημειώνεται ότι ο νέος τεχνικός «με την εμπειρία, τις γνώσεις, την προσωπικότητα και την αγάπη του για το άθλημα είναι σίγουρο ότι θα συνεισφέρει και θα συμβάλλει ουσιαστικά ώστε η ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της και να κάνει νέα βήματα μπροστά».

Εν τω μεταξύ, στην «οικογένεια» της ομάδας του Πανερυθραϊκού εντάσσεται ο 29χρονος φόργουορντ Παύλος Τοπάλης,  ο οποίος την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην Α2 με τους Μαχητές Δόξας Πευκών. Μάλιστα, πρόκειται για την τρίτη του θητεία στην ομάδα του Πανερυθραϊκού, καθώς έχει ξαναντυθεί στα «ερυθρόλευκα» τις περιόδου 2009-10 και 2012-13.

Στις πρώτες του δηλώσεις με την επιστροφή του στην ομάδα, ο Παύλος Τοπάλης τόνισε:

«Πάντα ένιωθα ότι η πόρτα αυτής της ομάδας είναι ανοιχτή για μένα… Γι’ αυτό και νιώθω ιδιαίτερα ευτυχής που θα αγωνιστώ και πάλι στο ιστορικό σωματείο του Πανερυθραϊκού.

»Ευχαριστώ τον coach και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και εύχομαι και ελπίζω να δικαιώσω την επιλογή τους.

»Είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιτύχει η ομάδα τους φετινούς της στόχους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet