Ο Πανερυθραϊκός θρηνεί για τον χαμό του Χρ. Παπαθανασίου
Αθλητισμός

Ο Πανερυθραϊκός θρηνεί για τον χαμό του Χρ. Παπαθανασίου

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Πανερυθραϊκού, αλλά και γενικότερα του ελληνικού βόλεϊ, από τον ξαφνικό χαμό του Χρήστου Παπαθανασίου, ο οποίος κατέρρευσε το βράδυ του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου 2015, από οξύ καρδιακό επεισόδιο στα αποδυτήρια, λίγο μετά του τέλος του αγώνα της ομάδας του, Θέτιδα Βούλας, με τον Ηλυσιακό. Δυστυχώς, ούτε οι επιτόπου πρώτες βοήθειες που του δόθηκαν, ούτε το προσωπικό του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε άμεσα μπορούσα να κάνουν κάτι και ο μόλις 45 ετών, πρώην συμπαίκτης του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά, έφυγε κι αυτός από τη ζωή.

Ο Χρήστος Παπαθανασίου γεννήθηκε την Πρωτομαγιά του 1970 στη Λάρισα και αγωνίστηκε πασαδόρος με συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες εφήβων και ανδρών. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανερυθραϊκό το 1984, σε ηλικία 14 ετών, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ιωνικό Ν.Φ. (1998-99) και στα Ναυπηγεία (1991-92), ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας του Κτησιφώντα Παιανίας (1990-91 και 1991-96), που μεσουράνησε τη δεκαετία του ΄90. Επίσης, αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ την περίοδο 1996-97, με συμπαίκτη τον σημερινό προπονητή του δικεφάλου Γιάννη Καλμαζίδη και στον Ιωνικό Νικαίας τη διετία 1998-00.

“Ο Χρήστος μας “έφυγε” ξαφνικά… σημερα το βράδυ… Πριν από λίγο … Ένα απο τα καλύτερα παιδιά και ίσως ο καλύτερος αθλητής που είχε την τύχη να βγάλει ποτέ η ομάδα μας. Δεν υπάρχουν λόγια μετά από τέτοιες στιγμές. Ίσως εκεί “επάνω” να τους έλειπε ένας πασαδόρος και κάλεσαν τον Χρήστο… Φίλε μας δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ… Κρίμα… Πολύ κρίμα…” έγραφε χθες η σελίδα του Πανερυθραϊκού στο Facebook.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet