Ποδαρικό με το… δεξί στο 2016 θέλει να κάνει η Κηφισιά
Αθλητισμός

Ποδαρικό με το… δεξί στο 2016 θέλει να κάνει η Κηφισιά

Την αναγκαιότητα να παρουσιαστεί η Κηφισιά σοβαρή και συγκεντρωμένη στο προσεχές ματς με τον Κολοσσό (Σάββατο 2/01) επεσήμανε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στο περιθώριο της χθεσινής (31/12) προπόνησης.

«Η νέα χρονιά μάς βρίσκει να παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο γήπεδό μας απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Basket League, η οποία έχει σωστή κατεύθυνση και συγκεκριμένους ρόλους. Θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί, αποφασιστικοί και με συγκέντρωση, για να ξεκινήσουμε νικηφόρα τη νέα χρονιά», δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, τη σημασία της νίκης επί του Κολοσσού στην αναμέτρηση του Σαββάτου  τόνισε και ο «Κηφισιώτης» σέντερ Ανδρέας Γλυνιαδάκης, δήλωνοντας:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Θα είναι το πρώτο μας ματς για το 2016 και εύχομαι ο νέος χρόνος να μας μπει με το δεξί.  Θέλουμε τη νίκη.

Ο Κολοσσός έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο έως τώρα στην, οπότε η αποστολή μας είναι δύσκολη. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θέλουμε να δούμε γεμάτο το Ζηρίνειο το απόγευμα του Σαββάτου και με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Πηγή: kifissiabc.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet