Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την Κηφισιά επί του ΠΑΟ Κρούσωνα
Αθλητισμός

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την Κηφισιά επί του ΠΑΟ Κρούσωνα

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης θα επιστρέψει η ομάδα της Κηφισιάς από την Κρήτη, όπου επικράτησε νωρίτερα του ΠΑΟ Κρουσσώνα με 1-2, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Η αρχική εντεκάδα του Δημ. Παπασπύρου περιελάμβανε τον Γουμάγια κάτω από τα δοκάρια, Γκίκα, Έσλερ, Μουσταφίδη και Καρακώστα στην τετράδα της άμυνας, τους Τεγούση, Ζαφειρίδη, Ντούλια και Μιχαλόπουλο στη μεσαία γραμμή, λίγο πιο μπροστά τον Παναγιωτόπουλο και επιθετικό τον Χαϊκάλη.

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την Κηφισιά, αφού πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Κρουσσώνας θα καταφέρει να προηγηθεί με τον Χύζι. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων συνήλθε, όμως, άμεσα από το σοκ του πρώτου λεπτού και ανέβασε γρήγορα την απόδοσή της.

Πρώτη απειλή του Μιχαλόπουλου στο 4′ με τον πορτιέρο να διώχνει, ενώ λίγο αργότερα (7′) ο Παναγιωτόπουλος θα φέρει το ματς στα ίσια. Με καλή κυκλοφορία μπάλας σχεδόν σε όλο το ημίχρονο οι παίχτες της Κηφισιάς είχαν την υπεροχή και αυτό θα αποτυπωθεί και στο σκορ του ημιχρόνου, αφού ο Ντούλιας στο 36′ θα πετύχει το πρώτο του γκολ με τα χρώματα της Κηφισιάς και θα κάνει την ολική ανατροπή 1-2.

Στην επανάληψη Μιχαλόπουλος και Χαϊκάλης δεν θα καταφέρουν να τελειώσουν το ματς και παραλίγο να έρθει η ισοφάριση στη φάση του 65′, αλλά ο Γουμάγιας είπε όχι σε τετ-α-τετ του Πήλιου. Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε και η Κηφισιά έκανε καλή διαχείριση χωρίς να κινδυνέψει, ενώ στο 72′ ο Τεγούσης είχε άλλη μία ευκαιρία για το 3-1, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Αυτό ήταν και το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου που βρίσκει την ομάδα της Κηφισιάς στην 4η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς.

Επόμενη αναμέτρηση για την Κηφισιά με τον Ιάλυσο στο Ζηρίνειο την ερχόμενη Κυριακή.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΟΚ: Κουρουπάκης, Γιαννακάκης, Μποχώνης, Χύζι, Καλεμάκης (46′ Λογοθέτης), Κανδηλάκης, Μανιδάκης, Μάστορας (46′ Ρομπάκης), Πήλιος, Ανωγειανάκης (84′ Κουράκης), Μπάμπης

Κηφισιά: Γουμάγιας, Γκίκας, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Μιχαλόπουλος (80′ Παληαρούτας), Ζαφειρίδης, Ντούλιας (87′ Οζμανάι), Παναγιωτόπουλος (76′ Γκέζος), Χαϊκάλης

Πηγή: kifisiafc.g

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet