Ο Πανερυθραϊκός ηττήθηκε στην Αργυρούπολη με 1-0
Αθλητισμός

Ο Πανερυθραϊκός ηττήθηκε στην Αργυρούπολη με 1-0

Η Αργυρούπολη κατάφερε να… πάρει κεφάλι από τον Πανερυθραϊκό τον οποίο κέρδισε στην έδρα της με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.

Έτσι, βρέθηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 48 βαθμούς, αφήνοντας την ομάδα των Βορείων Προαστίων στην 7η θέση, με 45 βαθμούς.

Το γκολ για τους γηπεδούχουν σημειώθηκε με πέναλτι στο 45΄ το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Δρακοντίδης.

Διατητές: Γ. Σταυρόπουλος, Λ. Μπεκιάρι, Α. Τσέλικος

Αργυρούπολη (Γιάννης Λεβέντης): Κοντούρας, Χιώνης, Ν. Παπαντωνάκης, Γιαννίκος, Μαριώτης (65΄ Μπουσουλόπουλος), Ντούβλης, Λεβέντης (89΄ Πάλογλου), Υφαντής, Βασίλης (85΄ Μένταυλος), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

Πανερυθραϊκός (Αντώνης Τσιμπάκης): Ντουντούμης, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γλυνός (59΄ Αντιόλ), Γεωργακόπουλος, Τριανταφύλλου (73΄ Μπρίλης), Καζβιρόπουλος (3ο΄ λ.τρ. Αλιάι), Αναγνώστης, Αδρακτάς, Αντωνιάδης, Παπάζογλου.

Εν τω μεταξύ, μεγάλη νίκη-πρόκριση στους τέσσερις του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΠΣΑ πήρε η ομάδα του Πανερυθραϊκού, η οποία επιβλήθηκε με 4-0 του Χολαργού. Και τα τέσσερα γκολ μπήκαν στο πρώτο μέρος, εκ των οποίων τα τρία σε διάστημα μόλις 10 λεπτών.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι έγινε πιο… συντηρητικό, αφού ο στόχος για την πρόκριση στα ημιτελιλά είχε επιτευχθεί…

Τέλος, για το Πρωτάθλημα ΕΠΣΑ Junior ο Κένταυρος Βριλησσίων επιβλήθηκε του Πανερυθραϊκού, με σκορ 1-0, σε έναν αγώνα που το αποτέλεσμά του μάλλον αδικεί τους «Νεοερυθριώτες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet