Μέχρι 14/10 οι αιτήσεις στο Πρόγραμμα Νεανικής Επιχειρηματικότητας
Επιχειρήσεις – Αγορά

Μέχρι 14/10 οι αιτήσεις στο Πρόγραμμα Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Ο Δήμος Κηφισιάς παρατείνει τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων και αποστολής δικαιολογητικών για το Πρόγραμμα Υποστήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας μέχρι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016.

Η παράταση κρίθηκε επιβεβλημένη λόγω αιτημάτων των ενδιαφερόμενων για περισσότερο χρόνο για την άρτια προετοιμασία των προτάσεων – σχεδίων τους.

Πρόγραμμα Υποστήριξης Νεανικής ΕπιχειρηματικότηταςΥπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Κηφισιάς καλεί νέες επιχειρηματικές ομάδες, με καινοτόμες ιδέες, που επιθυμούν να επιχειρήσουν σε τομείς όπως: Αγροδιατροφή, Υγεία και Φάρμακα, Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, Ενέργεια, Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη, Μεταφορές και Εφοδιαστική Αλυσίδα, Υλικά – Κατασκευές, Πολιτισμός, Τουρισμός – Πολιτιστικές & Δημιουργικές Βιομηχανίες, να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας. Προϋπόθεση συμμετοχής είναι τουλάχιστον ένα από τα μέλη της κάθε υποψήφιας ομάδας να ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία 18 – 40 ετών.

Για το πρόγραμμα «Υποστήριξη Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς» οι υποψηφιότητες των ενδιαφερόμενων μπορούν να υποβάλλονται στο Γραφείο Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς (τηλ 213 2007213, 128, 280 – Αποστολή αιτήσεων στα e-mails [email protected], [email protected], [email protected] ).

Το Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε τέσσερα βασικά στάδια.

Πρώτο στάδιο: Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν Εργαστήρια Επιχειρηματικότητας σε θέματα του καινοτόμου επιχειρείν με σκοπό την ανάπτυξη και ενδυνάμωση των επιχειρηματικών δεξιοτήτων τους. Επιπλέον, θα καθοδηγηθούν για τη συμπλήρωση της φόρμας ένταξης στη Δομή Στήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς.

Δεύτερο στάδιο: Θα αξιολογηθούν οι προτάσεις των υποψηφίων και θα επιλεγούν τα επιχειρηματικά σχήματα που θα ενταχθούν στη Δομή, αφού παρουσιάσουν την ιδέα τους σε ειδική επιτροπή και στο ενδιαφερόμενο κοινό.

Τρίτο στάδιο: Τα επιχειρηματικά σχήματα θα φιλοξενηθούν στη Δομή για έξι (6) μήνες.

Τα νεοφυή σχήματα, στο διάστημα αυτό, θα λαμβάνουν δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες με στόχο να εξελίξουν την ιδέα τους και να τη μετατρέψουν σε νεοφυή επιχείρηση. Επιπλέον, θα προωθηθεί η συνεργασία μεταξύ των επιχειρηματικών ομάδων και θα προσφερθούν ευκαιρίες δικτύωσης με επιχειρηματικούς αγγέλους και φορείς χρηματοδότησης.

Τέταρτο στάδιο: Οι επιχειρηματικές ομάδες, με την ολοκλήρωση του προγράμματος φιλοξενίας, θα διαγωνιστούν ώστε να ανακηρυχτούν και να βραβευθούν τα τρία πιο επιτυχημένα επιχειρηματικά σχήματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet