Βραβεύσεις στην κοπή πίτας της Δ/νσης Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Βραβεύσεις στην κοπή πίτας της Δ/νσης Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Κηφισιάς

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας για το 2016 της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Κηφισιάς την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, στο Εντευκτήριο Εκάλης.

Στη συγκεκριμένη Διεύθυνση υπάγονται περίπου 250 υπάλληλοι, με πλήθος ειδικοτήτων, κυρίως κοινωνικού προσανατολισμού.

Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2016Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος κατά την κοπή της πίτας ευχήθηκε υγεία και δουλειά σε όλους τους εργαζόμενους και εξήρε το έργο της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν άτομα που συνεισέφεραν με τις γνώσεις και το έργο τους στον τομέα «Κοινωνική Πολιτική και Τοπική Αυτοδιοίκηση». Οι τιμηθέντες είναι:

Χριστίνα Βάγια: καθηγήτρια – κοινωνική λειτουργός, η οποία οραματίστηκε τη σύσταση της Κεντρικής Κοινωνικής Υπηρεσίας στους δήμους. Το βραβείο παρέλαβε ο σύζυγός της. Εκείνη απεβίωσε τον Ιανουάριο του 2015, αφήνοντας πίσω της ένα τεράστιο έργο.

Δημήτριος Βεζυράκης: κοινωνικός λειτουργός – προϊστάμενος τμήματος κοινωνικής εργασίας Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΚΑΤ». Είναι ο άνθρωπος που πρότεινε και ενέταξε τους κοινωνικούς λειτουργούς μέσα στις ομάδες των προγραμμάτων «Βοήθεια στο σπίτι» και που βοήθησε στη θεσμοθέτηση των κοινωνικών υπηρεσιών στους δήμους.

Αγνή Βασιλείου: η πρώτη παιδαγωγός που εργάστηκε στον πρώτο παιδικό σταθμό «Αμπολές» που άνοιξε στον Δήμο Κηφισιάς το 1983, επί της οδού Δηληγιάννη.

Χανιωτάκη Θεοδώρα: η πρώτη παιδαγωγός που εργάστηκε στον πρώτο παιδικό σταθμό που άνοιξε στη Νέα Ερυθραία το 1965 επί της οδού Γ. Παπανδρέου. Επί 26 χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες της στη Νέα Ερυθραία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet