Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στον Δήμο Κηφισιάς

Με επισημότητα ο Δήμος Κηφισιάς γιορτάζει την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου ημέρα μνήμης, τιμής και ευγνωμοσύνης στους ηρωικούς αγωνιστές του 1821 και της θρησκευτικής εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Πρόσκληση στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στον Δήμο ΚηφισιάςΟ Δήμος Κηφισιάς προσκαλεί τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν ανήμερα της Εθνικής Εορτής με την εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο, και την παρέλαση  μαθητών, σωμάτων προσκόπων και αθλητικών συλλόγων.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Γενικός Σημαιοστολισμός στον Δήμο Κηφισιάς από την ανατολή του ηλίου της 24ης και μέχρι τη δύση της 25ης Μαρτίου και φωταγώγηση όλων των δημοσίων, δημοτικών καταστημάτων και των ΝΠΔΔ Οργανισμών και Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και της 25ης Μαρτίου.

Εορταστικές εκδηλώσεις στα σχολεία.

10:30 – Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων (Πλατεία Κέννεντυ, Εκάλη).

11:30 – Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων (Κηφισίας και Ζηρίνη, Κηφισιά) από αντιπροσωπείες μαθητών, των Σωμάτων Ελλήνων Προσκόπων και Ελληνικού Οδηγισμού, Σωματείων, Συλλόγων, καθηγητών, δασκάλων.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

7:30 – Οι καμπάνες των Εκκλησιών θα χτυπήσουν χαρμόσυνα.

11:00 – Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Νέα Ερυθραία χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ Κυρίλλου.

11:30 – Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων (Ελ. Βενιζέλου και Λουκή Ακρίτα, Νέα Ερυθραία) και κατάθεση στεφάνων από τον δήμαρχο και εκπροσώπους των Αστυνομικών Τμημάτων, της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, των αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων και πολιτικών κομμάτων.

11:45 – Εκφώνηση του πανηγυρικού λόγου της ημέρας από τον δήμαρχο Κηφισιάς.

Παρέλαση επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Ερυθραία.

Χορευτικές ομάδες των Δημοτικών Σχολείων σε ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς (Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου, Νέα Ερυθραία).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet