Ξεσήκωσαν το κοινό Θάνος Καλλίρης & Σοφία Αρβανίτη
Πολιτισμός

Ξεσήκωσαν το κοινό Θάνος Καλλίρης & Σοφία Αρβανίτη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 στην πλατεία της 28ης Οκτωβρίου στη Νέα Ερυθραία η συναυλία του Θάνου Καλλίρη και της Σοφίας Αρβανίτη στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μενάνδρεια 2016», οι οποίες είναι εν εξελίξει.

 Ο Θάνος Καλλίρης χάρισε στο κοινό όλες τις παλιές γνωστές ποπ επιτυχίες του από τη δεκαετία του ΄90, όπως το «Νου σου κύριε οδηγέ», «Όχι όχι το μωρό μου», «Κάποιο καλοκαίρι» κ.λπ.

Με τη σειρά της και η Σοφία Αρβανίτη με την ποπ-ροκ φωνή της και τις δικές της επιτυχίες όπως το «Σοκολατί», «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», « Ζωή σαν πορτοκάλι» κ.ά, ξεσήκωσε το κοινό, το οποίο, παρά το κρύο, παρέμεινε στον χώρο της συναυλίας χειροκροτώντας τους δύο καλλιτέχνες-είδωλα της σύγχρονης ποπ ελληνικής σκηνής.

Τη συναυλία ξεκίνησε ο πολύ ταλαντούχος και ανερχόμενος μουσικός και ερμηνευτής Δημήτρης Κίκλης.

Στη συναυλία παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Σταύρος Ζαπάντης, ο αντιπρόεδρος Αχιλλέας Κουρέπης, ο αντίδημαρχος Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης, ο αντιδήμαρχος Εκάλης Δημήτρης Λιανός, η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση, ο δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Νέας Ερυθραίας Νικήτας Κόκκαλης.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet