6/2 επαναλειτουργεί το Κολυμβητήριο Πεύκης με 20% έκπτωση
Αθλητισμός

6/2 επαναλειτουργεί το Κολυμβητήριο Πεύκης με 20% έκπτωση

Αποκαθίσταται σταδιακά από τεχνικούς η σοβαρή βλάβη που προξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΠ την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 και εφόσον δεν διαπιστωθεί περαιτέρω πρόβλημα, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πεύκης θα ανοίξει για το κοινό το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016, έχοντας πλήρη καταλληλότητα θερμοκρασίας του νερού για τους χρήστες της πισίνας.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΕΑΠ, θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση για την πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με την οριστική επιδιόρθωση της βλάβης. Παράλληλα, μετά από εισήγηση της προέδρου του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα 20% έκπτωση της μηνιαίας συνδρομής των χρηστών – μελών του Κολυμβητηρίου τον Φεβρουάριο λόγω της ολιγοήμερης ταλαιπωρίας που προκλήθηκε.

Η διοίκηση του ΠΕΑΠ, με ανακοίνωσή του, ζητά για άλλη μια φορά την κατανόηση του κοινού διαβεβαιώνοντάς τους πως «ενεργεί πάντα, σε κάθε έκτακτη δυσκολία που προκύπτει, για το κοινό συλλογικό συμφέρον». Σύμφωνα με την έκθεση του τεχνικού ασφαλείας του ΠΕΑΠ η βλάβη διαπιστώθηκε στο σύστημα θέρμανσης της πισίνας και πιο συγκεκριμένα στον κεντρικό κυκλοφορητή εξαιτίας του οποίου η κολυμβητική δεξαμενή δεν μπορούσε να θερμανθεί. Ως εκ τούτου, όπως επισημαίνεται στην έκθεση, η βλάβη δεν οφείλεται σε κακή ή ελλιπή συντήρηση αλλά σε αστοχία υλικού.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία καλώντας στους αριθμούς τηλεφώνου 210 6140612 και 210 6145456, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή, από τις 9:00 έως τις 16:30).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet