Στην κορυφή του Α΄ Ομίλου η σκακιστική ομάδα του «Αριστοτέλη»
Αθλητισμός

Στην κορυφή του Α΄ Ομίλου η σκακιστική ομάδα του «Αριστοτέλη»

Και νέα μεγάλη επιτυχία, την τρίτη συνεχόμενη, σημείωσε η Σκακιστική Ομάδα του Εξωραϊστικoύ – Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» και βρίσκεται στην κορυφή του Α΄ Ομίλου της Β΄ Τοπικής Κατηγορίας Αττικής με 6 βαθμούς και αήττητη.

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 επιβλήθηκε εκτός έδρας της ισχυρής ομάδας της Αγίας Βαρβάρας, με σκορ 4 – 3,5.
Συντελεστές της μεγάλης αυτής νίκης ήταν οι μικρότεροι σε ηλικία σκακιστές του Συλλόγου, ενώ και οι περισσότεροι από τους μεγαλύτερους είχαν πολύ καλή απόδοση.

Τις τέσσερις νίκες πέτυχαν οι Νίκος και Βίκτορας Παπαζαχαρίου από τις σκακιέρες των ενηλίκων και οι Γιώργος Κορδιστός και Αντώνης Ξυλόκοτας από τις σκακιέρες των εφήβων.

Η ομάδα της Λυκόβρυσης – Πεύκης αγωνίστηκε χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες.

Με σχετική ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, εύχονται συνέχεια στη μεγάλη προσπάθεια για την πραγματοποίηση των στόχων της ομάδας και τους ευχαριστεί.

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 η ομάδα του «Αριστοτέλη» αντιμετωπίζει τη δυνατή ομάδα του «Σ.Ο. Λευκίππου», με την οποία ισοβαθμεί, στο ντέρμπι κορυφής του Ομίλου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στον χώρο των ΚΑΠΗ της Πεύκης (Ρήγα Φεραίου 9), στις 10:30 π.μ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet