Πλήρωσε το κακό γήπεδο το Εφηβικό του Αετού Πεύκης
Αθλητισμός

Πλήρωσε το κακό γήπεδο το Εφηβικό του Αετού Πεύκης

Στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Πεύκης, μετά τη νεροποντή, αποδίδεται από τον Αετό Πεύκης, στην ανεπίσημη σελίδα του στο Facebook, η ισοπαλία των Νέων απέναντι στον ΠΑΣ Γαλάτσι, στην ανάρτηση απ΄ όπου και τα στοιχεία που ακολουθούν:

Στον μοναδικό αγώνα που διεξήχθη χθες στο πλημμυρισμένο γήπεδο της Πεύκης και που τελικά πολύ κακώς έγινε με τόσες λίμνες παντού, η ομάδα Νέων άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς μένοντας στο 0-0 με το ΠΑΣ Γαλάτσι.

Όσο κι αν προσπάθησαν τα παιδιά δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις μέσα στον γνωστό κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, όταν έχει προηγηθεί βροχή. Πότε η μπάλα κόλλαγε στα νερά, πότε τα πόδια και κάθε καλή προσπάθεια μιας ποιοτικής και τεχνικής ομάδας ακυρωνόταν. Από αυτά τα κολλήματα κάτι ψιλοευκαιρίες έγιναν και για τις δύο ομάδες, όμως για να μπει η μπάλα στα δίχτυα ούτε συζήτηση.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν και το Εφηβικό του Αετού να υποχωρεί στη 3η θέση της βαθμολογίας (ίσως κακώς, προεξοφλούμε όμως νίκη της Ερυθραίας μέσα στον Ερμή σήμερα [σ.σ.: χθες] το βράδυ) με ένα βαθμό κάτω από Πανερυθραϊκό και Ατρόμητο.

Έτσι, μετά την 6η αγωνιστική, φαίνεται οι τρεις πρώτοι να απομακρύνονται στη βαθμολογία από τους υπόλοιπους και μεγάλη μάχη να δίνουν οι τέσσερις από κάτω για τις θέσεις 4 και 5.

Η συνέχεια αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, επόμενος αγώνας ακόμα πιο δύσκολος με τα Μελίσσια, που αγωνίζονται για την είσοδό τους στις προνομιούχες θέσεις και που στον Α΄ γύρο είχαν νικήσει το εφηβικό του Αετού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet