Δεν κατάφερε να νικήσει τη Ν. Ιωνία η Πεύκη και παραμένει στην… κόκκινη ζώνη
Αθλητισμός

Δεν κατάφερε να νικήσει τη Ν. Ιωνία η Πεύκη και παραμένει στην… κόκκινη ζώνη

Ήθελαν όσο τίποτε άλλο τη νίκη για να “ξεκολλήσουν” από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά τελικώς έφυγαν ισόπαλες από το γήπεδο. Ο λόγος για τις Πεύκη και Νέα Ιωνία που ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.

Το παιχνίδι, στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης ήταν δυνατό, με τους γηπεδούχουν να επιδιώκουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους έβαζε βαθμολογικά μπροστά από τους αντιπάλους τους, αλλά οι φιλοξενούμενοι δίκαια πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Πεύκη προηγήθηκε στο 13΄ με γκλο του Ρούμπου, αλλά το πλεονέκτημά της διατηρήθηκε μέχρι το 73΄, οπότε ο Ζυγούρης ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Πλέον η Πεύκη παραμένει στην 12 θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 25 βαθμούς, αγωνιώντας ακόμη για το μέλλον της στη μεγάλη κατηγορία.

Διαιτητής ήταν ο Παππάς, με βοηθούς τους Κορτέση και Σαμοΐλη.

ΠΕΥΚΗ: Σαΐτης, Κοκαβέσης, Καπαγιάρογλου, Ανδρέου, Μάτσος, Βλάχος, Πετράκης (85′ Κολίτσι), Κουτούλης, Ρούμπος, Ντοβλετάκης (46′ Παστελόπουλος), Ζαφειράκης

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Παναγιωτόπουλος, Χρούσης (87′ λ. τρ. Β. Βογατσάς), Καψιόχας, Παπακουνάδης, Νταϊφώτης (37′ λ. τρ. Κουτσιούμπας), Φερεντίνος, Κ. Βογατσάς, Τσουτσουδάκης, Νησαριώτης, Ζυγούρης, Μιχαλάρης (89′ Βιδίστα).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet