Δύο νίκες το Σαββατοκύριακο για τον ΚΑΟΛ
Αθλητισμός

Δύο νίκες το Σαββατοκύριακο για τον ΚΑΟΛ

Δύο νίκες ήταν η συγκομιδή των αγωνιζόμενων τμημάτων του ΚΑΟΛ το Σαββατοκύριακο που πέρασε (19-20/3/2016).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, όπως αναφέρεονται στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook έχουν ως εξής:

Ανδρικό Τμήμα
(προπονητής: Δημητριάδης Σάκης)

ΚΑΟ Λυκοβρυσης – Α.Ο. Διονύσου 64-35

Η ομάδα λοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική περιοδο του 3ου ομιλου της Δ΄ ΕΣΚΑ με μόλις δύο ήττες. Στον τελευταίο της αγώνα επικράτησε του Διονύσου (4ος στη βαθμολογία), με 64-35 και αν δεν συμβεί κάποιο “θαύμα” στην τελευταία αγωνιστική, στον αγώνα ΔΙΑΣ – Ωρωπός, θα καταλάβει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα, που δείχνει συγκεντρωμένη στον στόχο της και έτοιμη για κάθε αντίπαλο στα μπαράζ.

Για τον ΚΑΟΛ έπαιξαν οι: Κλεφτόγιαννης, Συλαΐδης 17, Μποτίνης, Κιτσούλης, Δασκαλόπουλος 2, Παπαδέας 9(3), Μαντάς Δ. 4, Καλογεράκος 5(1), Λαζίδης 4, Κουτρούλης 7, Μπαϊλάς 16, Μαντάς Α.

Τραυματίες-Απόντες: Ρίζος – Βάγγερ – Βακαλόπουλος – Σταματόπουλος – Κασνεσής – Εσκιτζής – Τσαγκούλης -Γουλανδρής.

Ο επόμενος και τελευταίος αγώνας για την κανονική περίοδο κατοχυρώνεται στα… χαρτιά υπέρ της ομάδος του ΚΑΠΛ επειδή η ομάδα της Εκάλης έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Εφηβικό Τμήμα
(προπονητής: Δημητρακέλλος Σπύρος)

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Εφηβικού Τμήματος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και την ερχόμενη εβδομάδα θα διοργανωθεί νέος φιλικός αγώνας προετοιμασίας.

Παμπαιδικό Τμήμα 
(προπονητής: Λαλούδας Πάρης)

Ιωνικός Ν.Φ.  – ΚΑΟ Λυκόβρυσης 27-49

Οι μικροί “Λύκοι”, παίζοντας πολύ ωραίο μπάσκετ και δείχνοντας “καλό” εγωισμό, μετά από το άσχημο αποτέλεσμα της 2ης αγωνιστικής, επικράτησαν εκτός έδρας του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.

Για τον ΚΑΟΛ έπαιξαν οι Εσκιτζής, Χριστοφιλόπουλος, Χαμακιώτης, Τατάκης 4, Πογκάτσια 4, Τσιριγώτης, Παγκάς 8, Κέφαλος 5, Νομικός, Λασπίτης 15, Σοφούρης 11, Τουράσογλου 2, Μπελεχρής, Ξένος, Φελεσκούρας Κ.

Επόμενος αγώνας το τοπικό ντέρμπι με τον Α.Ο. Πεύκης την Κυριακη 27/3/2016, στο κλειστό της Πεύκης, με γηπεδουχο τον ΚΑΟΛ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet