Το χριστουγεννιάτικο δένδρο του άναψε ο Εμπορικός Σύλλογος Πεύκης – Λυκόβρυσης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Το χριστουγεννιάτικο δένδρο του άναψε ο Εμπορικός Σύλλογος Πεύκης – Λυκόβρυσης

Τις εκδηλώσεις φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δένδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πεύκης – Λυκόβρυσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 στην πλατεία Σοφούλη τίμησε η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στήριξε την πρωτοβουλία της προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Χριστίνας Παπαρούπα, εξασφαλίζοντας την ηχητική κάλυψη καθώς και τηνσυμμετοχή χορωδιακών τμημάτων της «Ευρωγνώσης» Πεύκης που αγκάλιασαν μουσικά την εκδήλωση. «Σκοπός μας είναι να στηρίζουμε με κάθε μέσο την τόνωση της εμπορικότητας στην περιοχή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΠΕΑΠ.

Η κα Πατούλη ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και τόνισε για άλλη μια φορά ότι «ο Πολιτισμός ως μέσο ηθικής και ψυχικής ανάτασης των πολιτών ανοίγει την αγκαλιά του σε όλους, χωρίς διάκριση και κοινωνικά στερεότυπα, αμβλύνει τις διαφορές, ενώνει τους λαούς, φέρνει κοντά τους ανθρώπους, μετουσιώνει την αποξένωση και τη μοναξιά σε επικοινωνία και ανθρώπινη επαφή».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης ενώ τα κάλαντα έψαλαν οι Αεροπρόσκοποι, οι Ναυτοπρόσκοποι, και οι μαθητές της Ευρωγνώσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet