Ανακοίνωση Ένωσης Γονέων Πεύκης-Λυκόβρυσης για τους επιτυχόντες
Κοινωνία

Ανακοίνωση Ένωσης Γονέων Πεύκης-Λυκόβρυσης για τους επιτυχόντες

Ανακοίνωση για τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευσης, αλλά και όσους δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, εξέδωσε η Ένωση Γονέων Πεύκης-Λυκόβρυσης, στην οποία κι αναφέρει τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Πεύκης Λυκόβρυσης, μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θέλει να συγχαρεί τα παιδιά των σχολείων του Δήμου μας που πέτυχαν τους στόχους τους.

»Μέσα από μια δύσκολη και επίπονη πορεία, με υπομονή και επιμονή, κατάφεραν να κάνουν ένα βήμα προς την υλοποίηση των ονείρων τους. Τους ευχόμαστε και σ’ αυτή τη νέα φάση της ζωής τους να συνεχίσουν με την ίδια επιμονή.

»Μπράβο όμως αξίζουν και στους καθηγητές και τους γονείς τους, που ο καθένας, με το δικό του τρόπο, στήριξαν την προσπάθεια των παιδιών στην πορεία τους για την επιτυχία.

»Για όσους στάθηκαν άτυχοι θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν πρέπει να απογοητευθούν. Όταν πέφτουμε, σηκωνόμαστε και συνεχίζουμε την πορεία μας. Πάντα υπάρχει μια επόμενη ευκαιρία για την υλοποίηση των ονείρων τους.

Για  το  Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  πρόεδρος, Νικόλαος Κελέκης             

 Ο  γεν. γραμματέας Χάρης Τσιντζιλώνης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet