Άνοιξαν τις πύλες τους… στους γονείς οι Παιδ. Σταθμοί Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Άνοιξαν τις πύλες τους… στους γονείς οι Παιδ. Σταθμοί Λυκόβρυσης-Πεύκης

Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης άνοιξαν για να υποδεχθούν, όχι μόνον τα παιδιά, αλλά και τους γονείς της περιοχής.

Σε κάθε έναν από τους τρεις παιδικούς σταθμούς, έγινε ενημέρωση γονέων από τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ Αντώνη Τσελέντα και τη διευθύντρια των Σταθμών Σταυρούλα Βαρδάκου. Η κα Βαρδάκου δήλωσε σχετικώς: «Μακάρι να βοηθήσαμε τους νέους γονείς να νιώσουν άνετα, ευχάριστα και να τους δώσαμε ένα μικρό δείγμα από την καθημερινότητα που περνάμε με τους πρωταγωνιστές της ζωής τους. Καλή αρχή στα παιδάκια και στους γονείς και θυμίζω πως η αγάπη μας για το παιδί οδηγεί τα βήματά μας».

Οι Παιδικοί σταθμοί του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης λειτουργούν ως δομές του ΝΠΔΔ Παιδεία – Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη – ΚΟΙΠΑΠ. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Νομικού Προσώπου: «Το άρτια εκπαιδευμένο και σωστά επιλεγμένο προσωπικό, η σωστή οργάνωση και το αληθινό ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών έχουν καταξιώσει τους σταθμούς στη συνείδηση των πολιτών».

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 210 6141313.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet