«Επίλογος» στη Δημιουργική Απασχόληση Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

«Επίλογος» στη Δημιουργική Απασχόληση Λυκόβρυσης-Πεύκης

Ανακοίνωση για την ολοκλήρωση του προγράμματος της Δημιουργικής Απασχόλησης των παιδιών στο Δήμο Λυκόβρυση-Πεύκη εξέδωσε η σχετική επιτροπή.

Όπως αναφέρει, το πρόγραμμα παρακολούθησαν 520 παιδιά και σκοπός του ήταν η απασχόληση των παιδιών, κυρίως των εργαζομένων γονέων, κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Για την υλοποίηση του προγράμματος ο Δήμος διέθεσε το 2ο Δημοτικό Σχολείο της Πεύκης, το Ειδικό σχολείο Κωφών και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου. Την επίβλεψη του προγράμματος είχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι  Άννα Ασπραδάκη, τον Χρήστος Φωτίδης και Παναγιώτης Πανταζής.

Το πρόγραμμα ήταν πλούσιο σε αθλητικές δραστηριότητες, θεατρικό παιχνίδι, παραδοσιακούς χορούς, εικαστικά, καλλιτεχνικά, μουσική, κολύμβηση, εκπαιδευτικές εκδρομές και περιπάτους. Απέβλεπε δε, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, με πολλή αγάπη, να αποκτήσουν τα παιδιά βιωματικές εμπειρίες, να σέβονται και να αγαπούν τη φύση, να εκφράζονται συλλογικά, να αποκτήσουν καινούργιους φίλους. Κι όλα αυτά με πολύ, παιχνίδι, χαρά, γέλιο και κίνηση.

Η επιτροπή ευχαριστεί όλους για την άριστη συνεργασία, τους διευθυντές και εκπαιδευτικούς των δυο σχολείων για τη φιλοξενία και εύχεται στους μαθητές και γονείς των παιδιών «καλή σχολική χρόνια 2016-2017.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet