Καταδικάζει την επίθεση ενάντια σε συνταξιούχους το Σωματείο Εργαζομένων
Κοινωνία

Καταδικάζει την επίθεση ενάντια σε συνταξιούχους το Σωματείο Εργαζομένων

Καταδικάζει τη χθεσινή «επίθεση» ενάντια σε συνταξιούχους οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τη μείωση των αποδοχών τους το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και καταγγέλλει την κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου επισημαίνεται:

Χημικά και κοροϊδία

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της δεύτερης φοράς «αριστερά» με ολίγον ακροδεξιά για την επίθεση ενάντια στους συνταξιούχους που διαδήλωναν ενάντια στο πετσόκομμα των συντάξεών τους και διεκδικούσαν την αναπλήρωση των απωλειών τους. Μία ημέρα μετά τη φιέστα στην Καισαριανή, με στόχο το άλλοθι της «αριστεροσύνης», η κυβέρνηση δείχνει ξανά το πραγματικό της πρόσωπο.

Καταστολή, εξαπάτηση και αντεργατικές πολιτικές πάνε μαζί είτε με «αριστερή» είτε με «δεξιά» κυβέρνηση. Το ξύλο το τρώνε οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αγρότες, ενώ οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές και οι εργολάβοι χορταίνουν επιδοτήσεις και δανεικά και αγύριστα.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στηρίζεται από όλους αυτούς γιατί στην παρούσα φάση κάνει τη βρώμικη δουλειά της εφαρμογής όλων των αντεργατικών πολιτικών πιο αποτελεσματικά. Δεν έχουν τσίπα αυτοί που ρίχνουν χημικά στους πατεράδες και τις μανάδες τους, ενώ τους έταζαν 13η σύνταξη. Επαληθεύεται η αποφασιστικότητά τους να υπηρετήσουν με κάθε τρόπο μια «ανάπτυξη» που προϋποθέτει θυσίες δίχως τέλος για τον λαό και ένταση της καταστολής για όσους αντιστέκονται.

Η απάντηση των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των λαϊκών στρωμάτων είναι ο οργανωμένος αγώνας για την πλήρη αναπλήρωση των απωλειών μας και για τη διεκδίκηση του πλούτου που εμείς παράγουμε. Θα μας βλέπεται κάθε μέρα μπροστά σας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet